ZiarulRing

23-feb.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Machiaj pe fugă

Avatar

Publicat

pe

Se întâmplă de multe ori să fim presate de timp și să nu ne putem pregăti suficient pentru job, interviu sau chiar pentru un eveniment important.

Nu dispera! Poți arăta impecabil în doar 10 minute dacă ții cont de următoarele sfaturi.

În primul rând, alege-ți ținuta pentru evenimentul la care trebuie să participi, ca mai apoi să poți adapta încălțările și accesoriile. Când ai toate lucrurile pregătite, apucă-te de machiaj. Dacă te confrunți cu un ten normal sau uscat, folosește o cremă hidratantă care îți va asigura atât elasticitatea tenului, cât și fixarea machiajului. Dacă ai tenul gras, este indicat să folosești o bază de machiaj matifiantă, care va împiedica sebuumul să iasă la suprafață.

Gata în maximum 10 minute

Aplică un fond de ten fie cu un burețel, fie cu pensula. Atenție! Trebuie să fie în concordanță cu nuanța tenului tău. Evită fondurile de ten prea deschise sau prea închise, pentru că fața ta ar putea arăta ca o mască și nu ar fi prea plăcut nici pentru tine, nici pentru cei din jur.

După ce ai aplicat fondul de ten, fixează-l cu o pudră matifiantă, aplică fard de obraz și puțin iluminator pe pomeți, pentru un plus de luminozitate. Pe pleoapa mobilă poți aplica un fard în culori deschise, cum ar fi nuanțele de nude, roz sau chiar maro și completează totul cu un rimel potrivit genelor tale. Acesta poate fi de alungire, volum sau curbare.

Aplică un ruj în nuanțe deschise sau, dacă ești adepta roșului, poți aplica orice nuanță de roșu îți dorești. Machiajul discret al ochilor îți permite să faci acest lucru și poți scoate buzele în evidență cu o nuanță mai intensă. Fixează machiajul cu un spray și ești gata de plecare!

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *