ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

SANATATE

Lucruri pe care nu ar trebui să le faci NICIODATĂ‚ după ce mănânci

Avatar

Publicat

pe

Multe dintre obiceiurile pe care tinzi să le faci după masă nu sunt prietenoase cu sănătatea ta.

Poate că ai realizat acest lucru în unele dintre cazuri, dar s-ar putea să fii surprinsă să afli că nu este indicat nici să te întinzi pe pat și să tragi un pui de somn. Obișnuiești să faci baie după ce mânânci? Nu ar mai trebui să respecți acest ritual pe viitor.

Citește în galerie ce lucruri nu ar trebui să mai faci de acum încolo după ce iei masa și care este impactul negativ pe care îl au acestea asupra sănătății!

Nu dormi

Faptul că imediat după cină te duci la culcare îți poate afecta sistemul digestiv. Te poți confrunta cu balonare, gaze intestinale, dureri abdominale și reflux gastroesofagian. Nici puiul de somn pe care îl tragi după ce ai mâncat la prânz nu este un aliat pentru sănătatea stomacului tău, ci îți creează aceleași efecte neplăcute, cu atât mai mult dacă ai avut o masă încărcată.

În plus, conform unui studiu condus de către specialiștii de la Scoala de medicină ioannina din grecia, în cazul persoanelor care se culcă la câteva ore după ce au mâncat, riscul de a face infarct este mai mic.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *