ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lorena Trică şi Mirela Stelea DAU DE PĂMÂNT cu designerul Stephan Pelger!

O afirmaţie a designerului Stephan Pelger le-a făcut pe Lorena şi pe Mirela, să arate că se descurcă şi „în apărare”…

Avatar

Publicat

pe

Criza economică pare să-i fi potolit pe designerii români care au dat uitării momentele în care căutau sămânţă de scandal din orice şi se uitau în ograda vecinului mai ceva decât în curtea proprie.

Şi totuşi, o afirmaţie a designerului Stephan Pelger le-a făcut pe Lorena, soţia lui Eugen Trică, şi pe Mirela, nevasta lui Bogdan Stelea, să arate că se descurcă şi „în apărare”…

Într-un interviu acordat, recent, revistei „VIVA!”, designerul Stephan Pelger, vorbind despre relaţiile cu colegii de breaslă, a ţinut să sublinieze faptul că există prietenii, dar între designeri, nu „cu neveste de fotbalişti şi alte dudui care şi-au deschis şi ele nişte prăvălii şi fac haine”. Vizate în mod direct: Lorena Trică şi Mirela Stelea, amândouă posesoare de ateliere de modă, dar şi de fotbalişti acasă. Afirmaţiile lui Stephan Pelger nu au rămas însă fără ecou, cele două femei de afaceri neînţelegând cine şi cu ce l-a deranjat pe Pelger.

„Eu m-am născut vedetă!”

Soţia fostului fotbalist Eugen Trică, actualmente antrenor la UTA, a fost uimită de atacul sub centură: „Ce să mai spun eu despre un om care se contrazice singur în afirmaţii?! Dacă tot zice că e loc pentru toată lumea pe piaţă, eu nu fac tot parte din «lume»? Nu sunt doar soţie de fotbalist, sunt şi fiica unui fotbalist celebru, aşa că asta e, m-am născut vedetă. Eu stau în banca mea, nu fac caz despre activitatea mea din modă, nu am nevoie de aşa ceva. Mi se pare foarte riscant din partea lui să facă astfel de afirmaţii, mai ales atunci când nu este tocmai în cunoştinţă de cauză. Nu mă simt vizată, ca fapt divers eu am şi studii de specialitate, am făcut Institutul de Modă de la Milano, acum urmez Facultatea de Textile de la Universitatea din Iaşi, aşa că… Cred că, mai ales în vremurile acestea, e de apreciat oricine încearcă să-şi deschidă o afacere, chiar şi în domeniul modei, pentru că se poate întâmpla ca, astfel, să-şi descopere vocaţia. Şi, în plus, chiar este loc pentru toată lumea, fiecare cu genul lui de creaţii şi cu clientela proprie”, a declarat fiica lui Ilie Balaci.

„Probabil că se simte frustrat”

Nici soţia lui Bogdan Stelea, actualul antrenor al naţionalei de tineret a României, nu l-a iertat pe designer şi i-a răspuns cu aceeaşi monedă: „Atât timp cât eu conduc un atelier, nu mă interesează, fiecare cu părerea lui. Aici e vorba de respectul de sine… E foarte uşor să jigneşti pe cineva fără să ştii despre ce este vorba. Dacă, într-adevăr, a zis aşa, probabil că se simte frustrat. Ştii cum e, când îţi merge bine, mai stârneşti şi invidii! Probabil că am început să deranjez. Eu am deschis atelierul în 2007, am o grămadă de cliente. Dacă nu aş fi fost bună în ceea ce fac, probabil că nu aş fi avut atâtea comenzi şi m-aş fi apucat de altceva. S-a întâmplat ca Bogdan să fie jumătatea mea, dar nu văd de ce s-ar transforma acest lucru într-un dezavantaj în activitatea profesională. Oricum, eu am respect pentru colegii designeri”, a spus Mirela Stelea.

„Piaţa e suficient de mare încât să fie loc pentru toată lumea. Eu vorbesc acum strict de colegii mei designeri, nu de neveste de fotbalişti şi de alte dudui care şi-au deschis şi ele nişte prăvălii şi fac haine. Avem mai mulţi aşa-zişi creatori în ţara asta decât au Franţa, Italia…” – STEPHAN PELGER

Advertisement

2004 este anul în care Stephan Pelger şi-a prezentat prima colecţie în România.

https://ziarulring.ro/stiri/monden/220214/Lorena-Trica-si-Mirela-Stelea-DAU-DE-PAMANT-cu-designerul-Stephan-Pelger-

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *