ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Loredana Groza, cuplată cu un fotbalist celebru! Cu ce nume greu s-a afișat cântăreața

Avatar

Publicat

pe

Loredana Groza a fost întotdeauna o persoană discretă atunci când a venit vorba despre viața personală. Cu toate acestea, nu s-a putut feri de fiecare dată de ochii presei, astfel că, pe bucățele, viața amoroasă i-a fost pusă pe tapet. Printre partenerii ei s-a numărat și un fotbalist celebru.

Parcursul amoros al Loredanei Groza. Cântăreața a fost cuplată cu un fotbalist celebru

Prima dragoste a Loredanei Groza a fost una platonică, pe vremea când avea 14 ani. Plecată într-o tabără, aceasta a pus ochii pe un băiat cu ochi căprui. După lansarea melodiei ”Bună seara, iubito”, au apărut speculații conform cărora artista s-ar iubi cu actorul Ion Caramitru. După ce a ajuns să fie cunoscută și în străinătate, aceasta a declarat că iubește și că este iubită de o persoană publică, fără a-i dezvălui identitatea. Însă, s-a reorientat repede. Câteva luni mai târziu, la ”Cerbul de aur”, vedeta a fost văzută în prezența fotbalistului Gabi Balint.

Loredana Groza și Andrei Boncea

De asemenea, la un moment dat, Oana Roman, o prietenă a cântăreței, a declarat că blondina s-ar fi iubit cu unul dintre cameramanii angajați de guvern, Cătălin Cățoiu, cunoscut ca ”Țeavă”. Certitudinile au venit mai târziu, când, pentru o perioadă de doi ani, Loredana și-a găsit liniștea în brațele lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5. Însă, infidelitățile lui au făcut-o să pună capăt relației.

S-ar fi iubit și cu un coleg de trupă

După această dezamăgire, în viața ei a apărut producătorul de film Andrei Boncea, cel care i-a devenit și soț. În 2014, despre relația celor doi se specula că s-a șubrezit, vehiculându-se că Loredana se iubește cu Edi Taraș, coleg de trupă.

  • Loredana Groza s-a născut în Onești, județul Bacău, și are 50 de ani.
  • Și-a început cariera la Onești.
  • Albumul său de debut, ”Bună seara, iubito”, a fost lansat în anul 1988.