ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Liz Hurley și-a scos costumul de baie ca să ne arate cât e de superbă

Liz Hurley are acum 55 de ani, dar nimeni nu-i va da vârsta aceasta după ce îi va admira trupul tonifiat și cu linii superbe.

Avatar

Publicat

pe

Liz Hurley are acum 55 de ani, dar nimeni nu-i va da vârsta aceasta după ce îi va admira trupul tonifiat și cu linii superbe. Actrița Elizabeth Hurley uimește din nou în ipostază de manechin. Ea a lansat recent propria sa gamă de costume de baie, la care lucra încă de anul trecut.

Nu și-a ascuns intenția, iar în urmă cu câteva luni a arătat primele fotografii cu ea în costume de baie. Avea însă mereu câte un ascesoriu care nu permitea să se vadă nici trupul, nici costumul în toată splendoarea lui

De dat asta, Liz Hurley ne arăta, ca în vremurile ei de mare succes, că arată fabulos în bikini la vârsta de 55 de ani și e o demnă parteneră a frumosului ei fiu, Damian, manechin deja cunoscut în lumea modei

Sâmbătă, 15 august, Liz și-a scos la vedere un costum de baie roșu aprins și a anunțat că face parte din creațiile companiei ei. Prețul este de 144 de lire sterline.

Va pleca curând și într-o vacanță în Maldive, unde își va etala seria de costume din propria colecție, pentru că vrea să dezvolte cât mai mult această afacere. Și nu are nevoie de manechine cu un asemenea corp!

Lucrurile au intrat în normal în viața ei și a fiului ei, după ce luna trecută, Liz și Damian au mulțumit fanilor pentru „bunătatea lor copleșitoare” în urma sinuciderii tatălui lui Damian, milionarul american Steve Bing, care și-a recunoscut băiatul abia după 18 ani, în urma unui lung proces.

Advertisement

Cine este Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley s-a născut la 10 iunie 1965 în Hampshire. Este pe jumătate irlandeză. Tatăl ei a fost maior în Corpul Educațional al Armatei Regale, iar mama a fost profesoară.
În timp ce era adolescentă, Liz Hurley s-a implicat în moda punk, vopsindu-și părul roz și străpungându-și nasul cu un inel. S-a înscris la cursuri de balet, a urmat apoi studii de sociologie și psihologie, dar s-a înscris apoi la London Studio Center, ca să învețe teatru și dans.

Cariera sa este legată de teatru, de modeling și de film. A devenit faimoasă ca actriță în urma scandalului stârnit de iubitul ei de atunci, Hugh Grant, cu care era la un pas de a se căsători, în 1995. Grant însă a fost surprins atunci de Poliție în timp ce întreținea un act sexual cu o prostituată de culoare. Toată presa internațională a vuit pe acest subiect, iar nunta celor doi, Liz și Hugh, a fost amânată, apoi anulată.

Relația lor a continuat încă 5 ani, totuși. Elizabeth a decis însă că trebuie să se despartă, iar separarea s-a produs în anul 2000, după 13 ani de concubinaj. Cei doi au rămas prieteni, iar mai târziu Hugh Grant i-a botezat băiatul născut în urma unei relații pasagere cu Steve Bing

Din 1995 și până în 2001, Liz a fost imaginea Casei Estee Lauder.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *