ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lidia Buble a primit un mesaj vulgar pe internet! Răspunsul genial al cântăreței

Avatar

Publicat

pe

După perioada grea prin care a trecut după despărțirea de Răzvan Simion, așa cum s-a mai relatat, Lidia Buble a decis să se retragă la Deva, la părinții ei. Acum, dacă e să ne luăm după ultimele postări de pe instagram, se pre c vedeta și-a mai revenit puțin.

Lidia Buble a primit un mesaj vulgar pe internet

De altfel, odată ajunsă acasă, vedeta a postat foarte multe story-uri alături de familia sa, declarând că se simte mai bine acum și că revenirea acasă i-a făcut un imens bine, mai ales după momentul despărțirii de Răzvan.

„E prea drăguț la mine acasă. Cât îmi place.. de nu mai pot. Doamne, aici aș rămâne, e foarte fain. Mă bucur atât de mult că am venit”, a menționat Lidia Buble pe Instagram.

Lidia este considerată una din frumusețile showbiz-ului autohton și, după cum chiar a declarat, nu este adepta operațiilor estetice, de orice fel, simțindu-se bine exact așa cum este acum. De altfel în ultimele poze publicate pe instagram, vedeta își pune la bătaie lucrurile cu care a înzestrat-o Mama Natură, lucru comentat de fanii vedetei. Printre cei care au avut ceva de comentat la cum arată vedeta, a fost și un personaj, care mai în glumă, mai în serios, a îndemnat-o pe vedetă să-și facă o anume operație estetică. ”Pune-ți și tu silicoane, ce mai aștepți?”, a fost comentariul răutăcios al unuia dintre următoritorii vedetei.

Lidia Buble a primit un mesaj vulgar pe internet! Răspunsul genial al cântăreței (FOTO: INSTAGRAM)

Răspunsul genial al cântăreței

Răspunsul vedetei a fost pe măsura întrebării adreste de respectivul user, iar reacțiile ulterioare au fost pe măsura răspunsului dat de Lidia, care, așa cum menționam anterior, nu este adepta unor astfel de intervenții, poate și prin natura religiei pe care o are. ”Aștept să vă vină mintea la cap!”, a fost răspunsul Lidiei aprobat în unanimitate de toți ceilalți fani ai vedetei, de pe instagram

Advertisement