ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Legendara Audrey Hepburn, dezbrăcată de secrete într-un nou documentar. Fiul ei face mărturisiri istorice.

Avatar

Publicat

pe

Audrey Hepburn este subiectul unui nou documentar realizat de echipa nominalizată la BAFTA din spatele lui McQueen. Documentarul Audrey, care va fi disponibil pe DVD și descărcare digitală din data de 30 noiembrie, va oferi un portret intim al vedetei iconice, prezentând imagini nemaivăzute, precum și interviuri cu familia ei.

Au fost nenumărate documentare realizate despre Audrey Hepburn, care este considerată una dintre cele mai elegante femei din istorie, dar ultimul astfel de material promite să arate cine era ea dincolo de dulapul plin cu haine șic și de interpretările ei magistrale din cinematografie.

Actrița a avut o educație dificilă, fiind abandonată de tatăl ei și crescând sub ocupația nazistă din Olanda. Această experiență timpurie a dus la „o bătălie de-a lungul vieții cu traumele trecutului ei … O bătălie care i-a afectat viața personală”, se arată într-un comunicat de presă despre documentar.

Ce noutăți aduce documentarul despre viața lui Audrey Hepburn

Documentarul „Audrey” va prezenta interviuri cu fiul ei, Sean Hepburn Ferrer, cu fostul director artistic Givenchy Clare Waight Keller, cât și cu John Loring directorul de design Tiffany. Ca omagiu pentru iubirea pe care Heburn a avut-o pentru balet, trei dansatori celebri vor recrea diferite etape de viață ei. Francesca Hayward va juca „Hollywood Era Audrey” în apogeul faimei sale, Alessandra Ferri o interpretează pe Audrey în ultimii ani de viață, iar Keira Moore o va interpreta pe „Young Audrey”, artistă pe care producția a decoperit-o printr-un casting în la școlile de balet. Aceste secvențe au fost coregrafiate de veneratul Wayne McGregor.

„Filmul oferă interviuri în care se fac mărturisiri despre momente intime, despre latura necunoscută a marii actrițe, țesute în jurul unor imagini de arhivă rare. În plus,  am lucrat cu coregraful britanic multi-premiat, Wayne McGregor CBE, care a creat secvențe de dans inspirate de dragostea lui Audrey pentru balet, construind un portret atrăgător și emoțional al legendarei actrițe. Dansul lărgește peisajul emoțional al lui Audrey și aduce un sentiment sporit de dramă, precum și un limbaj vizual bogat care nu a fost încă folosit în documentare”, spune regizorul Helena Coan. 

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *