ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Larisa Vasile de la Exatlon, aventură extremă și în viața reală. Metoda inedită prin care a urcat pe Vârful Omu

Avatar

Publicat

pe

Larisa Vasile, tânăra care a devenit cunoscută publicului în urma participării ei la Exatlon, are parte de aventură și în viața reală! Larisa a ales să petreacă câteva zile de relaxare, într-o zonă răcoroasă, unde nu a renunțat la sport. Fire activă, tânăra a ales o metodă inediată pe care a folosit-o pentru a ajunge pe Vârfu Omu.

Larisa Vasile, Faimoasa de la Exatlon

Telespectatorii au cunoscut-o pe Larisa Vasile, în 2018, când ea s-a regăsit printre concurenții primului sezon Exatlon, reality show de la Kanal D care s-a bucurat de un succes uriaș.

Proiectul tv a adus-o pe Larisa în atenția publică și i-a testat abilitățile fizice și psihice.

După ce emisiunea a luat sfârșit, tânăra a încercat să profite pe deplin de experiența acumulată pentru a-și menține o viață activă în sport.

Recent, ea a petrecut câteva zile la munte, unde a profitat pentru a îmbina utilul cu plăcutul, iar activitatea sportivă nu a lipsit din programul ei.

Larisa Vasile, faimoasa de la Exatlon, și-a petrecut vacanța la munte

Cum a urcat fosta concurentă Exatlon la mare înălțime

Într-una din imaginile postate de tânără pe instagram, aceasta apare alături de o bicicletă, lucru care i-a determinat pe mulți internauți să se întrebe dacă asta a fost metoda prin care ea a urcat pe munte.

Advertisement

Ai urcat cu bicicleta până acolo?”, a întrebat-o cineva, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

Nu am știu în ce mă bag„, a scris Larisa, după ce a pedalat din greu pentru a ajunge pe Vârful Omu, la o altitudine de 2507 metri.

Nebună idee de a merge cu bicicleta” pe acest traseu, a recunoscut ea ulterior.

„Super campionaă!”, „Cea mai curajoasă”, „Ca țară frumoasa avem!”, „Superbe poze, iar tu ești minunată”, „Vacanță frumoasă, Lari!”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care i le-au lăsat prietenii virtuali, la pozele de la munte, fostei concurente Exatlon.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *