ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

La Românii au Talent nu o vezi niciodată așa pe Andra. Vedeta PRO TV, nemachiată: ”Ce faini pistrui ai!” FOTO

Avatar

Publicat

pe

Departe de scenă și de lumina reflectoarelor, Andra profită de timpul liber pentru a se relaxa, alături de cei dragi, în sejurul estival. În vacanța de vară, pe care o petrece în Grecia, cântăreața a renunțat la machiaj, optând pentru o imagine naturală. O astfel de poză cu artista a apărut, în spațiul virtual, și a primit numeroase comentarii din partea fanilor.

Andra, nemachiată în vacanța din Grecia

Andra se află în aceste zile în vacanță, alături de familia ei, într-o stațiune din Grecia. Jurata de la Românii au talentse bucură din plin de timpul liber pentru a-și încărca bateriile.

Vacanță!!! Să lăsăm grijile deoparte si să ne purtăm ca și cum singurul lucru care contează este să râdem in fiecare zi! Asta sper să simțiți și voi!„, scrie artista pe contul său de instagram.

Imagini care o surprind pe artistă nemachiată au apărut pe rețelele de socializare, fiind intens comentate de fani.  Un detaliu a ieșit însă la iveală, iar cea care a observat acest lucru a fost chiar cântăreața Ami.

Andrușca mea ♥️♥️♥️ Ce faini pistrui ai! Te pup!„, i-a scris Ami Andrei.

„Cât de frumoasă! Vacanță plăcută, dragii mei!”, este un alt mesaj pe care vedeta l-a primit.

„Ești superbă! Cea mai frumoasă și specială!”, i-a mai comentat cineva, poza reușind să strângă peste 77.000 de aprecieri.

Advertisement

Jurata de la emisiunea „Românii au talent”, difuzată la Pro Tv, a postat o poză și cu micuța sa, Eva Maria, imagine care a fost însoțită de un mesaj pe măsură.

Dacă poți să vezi o vacanță prin ochii unui copil, înseamnă că ești un om fericit!„, scrie artista pe rețeaua de socializare.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară. „Ce frumos și adevărat!”, „Două drăgălașe!”, „Vacanță frumoasă! Vă admirăm și vă iubim!”, „Două păpuși!”, „Eva îi toată Măruță!”, acestea sunt doar câteva din mesajele lăsate de fani pentru îndrăgita artistă.