ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Khloe Kardashian este de nerecunoscut! Să fie o operație estetică sau lipsa tratamentelor cosmetice?

Avatar

Publicat

pe

Vedetei din show-ul Keeping Up With The Kardashians nu i-au lipsit pe timpul izolării doar membrii familiei, ci și tratamentele ei de păr și de înfrumusețare.

În timpul unui teaser pentru sezonul viitor al lKeeping Up With The Kardashians, Khloe a fost surprinsă acasă cu părul desprins și puțin machiaj în timp ce se ferea de membrii familiei pentru că nu și-a putut face nici un fel de tratament cosmetic pe timpul izolării. Vedeta pare să fi suferit o transformare dramatică.

Khloe Kardashian a intrat în carantină blondă și a ieșit brunetă

Khloe a ieșit din carantină cu părul brunet, iar fanii ei chiar s-au întrebat dacă a „apelat la bisturiu”, acuzând-o că „are o față diferită în fiecare săptămână”.

Aspectul ei înainte de izolare era mult mai diferit de noul ei aspect, dar Khloe nu a comentat încă zvonurile despre operațiile estetice. În trecut, ea a negat că s-ar fi operat vreodată. Vedeta și-a tuns recent părul într-un bob și l-a vopsit, ceea ce i-a încurcat și mai mult pe fani.

Fotografiile sale recente de pe Instagram au provocat controverse, deoarece fanii cred că și-a schimbat în mod semnificativ aspectul. Alții sunt convinși că aspectul diferit al lui Khloe este rezultatul unor trucuri inteligente de editare foto și a utilizării filtrelor.

Khloe Kardashian a râs de zvonurile care circulă pe internet și a spus că obține un „transplant săptămânal de față”, într-un comentariu pe Instagram.

Khloe Kardashian și Tristian, din nou împreună

Se pare că va fi un nou capitol pentru Khloe Kardashian și Tristan, care anterior a fost acuzat că a înșelat-o cu mai multe femei.

„Khloe speră că Tristan s-a schimbat definitiv și va continua să crească și să fie loialul partener pe care l-a avut de-a lungul timpului petrecut în carantină. Faptul că Tristan nu a lucrat sau nu a reușit să stea cu prietenii săi și cu alți sportivi care anterior au avut o influență negativă asupra lui, ca înainte, a fost minunat pentru relația lor”, a declarat o sursă apropiată familiei Kardashian.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *