ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Katy Perry dezvăluie că a trecut prin episoade de depresie. Ce a trebuit să facă

Avatar

Publicat

pe

Cântăreața, în vârstă de 35 de ani, a recunoscut că nimeni nu a putut să o „inspire să se ridice din pat” în timpul bătăliei sale cu depresia, în timp ce discuta deschis despre sănătatea ei mentală.

Katy Perry și-ar putea întâmpina fiica cu logodnicul Orlando Bloom în orice zi de acum înainte. A venit sorocul, cum se spune.

Artista a mărturisit că a suferit de despresie în timpul turneului ei din anul 2017, după ce Katy se despărțise de Orlando la acea vreme. Cei doi s-au împăcat la scurt timp și s-au logodit.

Reflectând la luptele ei din trecut, vedeta spune că de atunci a aflat cum să-și „compartimenteze” sentimentele.

Katy Perry, internată la un institut pentru tratarea depresiei

Dar, la vremea respectivă, lucrurile erau atât de rele încât nici nu voia să se ridice din pat și nimeni nu o putea convinge.

Celebra cântăreață a declarat atunci că „Nimic, nicio oportunitate, nicio persoană nu mă poate inspira să mă dau jos din pat. Depresia mea a apărut în letargie, în lipsa de interes”.

Advertisement

Katy a mai dezvăluit că a petrecut o săptămână la Institutul Hoffman, unde a fost tratată pentru depresie.

Ce dezvăluiri face artista în Katy Perry: Part of Me

Vedeta a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în documentarul ei din 2012, Katy Perry: Part of Me, în care s-a dezlănțuit în lacrimi, înainte de a intra pe scenă după încheierea căsătoriei cu comediantul Russell Brand.

„Am învățat cum să îmi compartimentez sentimentele și cum să fiu un artist. Îți pui viața personală la distanță timp de două ore și îți dai seama că oamenii plătesc cu timpul și banii lor pentru a veni să-l vadă pe artist, pentru a scăpa de propriile lor lucruri”, declară Katy. 

Katy a spus că de multe ori s-a străduit să se descurce cu oameni care nu manifestă compasiune pentru artiștii care încearcă să crească în industrie. 

„Dar cu siguranță nu există empatie sau compasiune față de oamenii care cresc uneori sau încearcă să crească în lumina reflectoarelor. Pentru că creșterea înseamnă și eșec”, spune artista. 

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *