ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Kate Middleton a trecut prin momente dificile. Dezvăluirile despre dorința de sinucidere a fratelui ei sunt cutremurătoare

Avatar

Publicat

pe

Kate Middleton a trecut prin momente dificile din cauza fratelui ei, James. Bărbatul a făcut dezvăluiri despre sinuciderea lui.

Kate Middleton a trecut prin momente dificile

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a trecut prin momente dificile. James, fratele ei, în vârstă de 32 de ani, a povestit nu de mult că a vrut să se sinucidă după o depresie puternică. Cu toate acestea, Kate i-a fost alături și a reușit să îl ajute să depășească momentul în cele din urmă. James a povestit că nu mai putea să facă nimic, nici măcar să doarmă sau să mănânce, depresia puternică acaparându-i gândirea.

Deși Kate i-a fost alături trup și suflet, bărbatul a realizat că este nevoie și de ajutor specializat, astfel că, timp de un an, a mers la specialiști. Acum, bărbatul se simte bine, iar viața sa decurge cum nu se poate mai frumos. Bărbatul a avut curajul să își ceară de soție iubita, pe Alizee Thevener, și duce o viață frumoasă alături de ea.

”Nu puteam ajunge mai jos”

„Nu mai puteam să fac nimic. Nu mai puteam să dorm, să citesc o carte, să mănânc. M-am rupt de orice”, a spus James. De asemenea, tânărul a completat și a spus că toată lumea este încântată de progresele pe care le-a făcut, ba mai mult, uneori simte nevoia să se ciupească pentru a-și da seama că nu este în vis.

„Nu puteam ajunge mai jos decât am fost acum doi ani!”, a declarat James, care a mai dezvăluit și că, în cele mai grele momente, cel mai dificil i-a fost atunci când trebuia să explice familiei ceea ce se întâmplă cu el. Drept urmare, a văzut sinuciderea ca o modalitate de a scăpa de problemele cu care se confruntă.

Ducesa și fratele ei, James

Totodată, aici a apărut o altă situație, căci James a declarat că ar fi făcut acest gest rapid, însă în fața ochilor îi apăreau cei dragi, așa că imaginea lor l-a împiedicat să ia atitudine. Tânărul James suferă de dislexie și tulburări de deficit de atenție și a explicat că din aceste motive este neliniștit, impulsiv și pierdut de cele mai multe ori.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *