ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Justin Bieber îi încurajează pe cei depresivi. Povestește despre propria experiență și gândurile sale suicidare din trecut

Avatar

Publicat

pe

Justin Bieber a discutat cu curaj despre gândurile suicidare din trecut și despre modul în care se temea că va „suferi pentru totdeauna”.

Cântărețul în vârstă de 26 de ani a vorbit sincer despre sănătatea mintală în noul său documentar de pe platforma YouTube Originals, numită Justin Bieber: Capitolul următor. Încurajându-i și pe alții să vorbească, Justin a spus că ar fi putut „evita multă durere” dacă ar fi făcut-o el însuși, la momentul respectiv.

„Au fost momente în care eram cu adevărat, cu adevărat sinucigaș. Cum să explic eu, omule, mă întrebam mereu: această durere va dispărea vreodată? A fost atât de consistent, durerea a fost atât de consistentă. Sufeream doar, nu? „Deci, sunt ca și cum, omule, aș prefera să nu simt asta decât să simt tot”, a povestit Justin Bieber.

Justin Bieber vrea să îi ajute pe cei care se luptă cu depresia și anxietatea

Acum, când Justin se află într-un loc mai bun, vrea să-i ajute și pe alții care se luptă cu propria lor sănătate mintală.

„Vreau să fiu tipul de persoană și de lider care poate spune oamenilor: Nu trebuie să vă puneți pe front. Nu trebuie să acționați într-un anumit mod. Cine sunteți voi ca persoană este suficient. Mă simt atât de liniștit pentru prima dată în viața mea … aș încuraja oamenii,să le spun lucruri de genul: Hei, dacă te simți singur, vorbește despre asta. Spune cu voce tare. Există o libertate în asta. Aș fi putut evita multă durere”, a mărturisit artistul.

Advertisement

A fost foarte transparent cu fanii în legătură cu luptele sale cu sănătatea mintală, anul trecut făcându-și un selfie din cabinetul terapeutului său și spunându-le: „Este bine să ai o minte sănătoasă și emoții sănătoase”. Legat de ceea ce îl ajută, Justin a remarcat că: „Rugăciunea și meditația. Ce m-a ajutat este că lucrez mult, rămân fizic activ. Mă rog și meditez, lucruri de genul acesta. Scriu muzică, ascult muzică. Muzica este foarte puternică, te poate ajuta cu adevărat atunci când te simți la pământ”.

În septembrie anul trecut, a distribuit o lungă postare pe Instagram în care a dezvăluit că faptul că a devenit o vedetă din copilărie l-a lăsat cu gânduri sinucigașe. El a susținut că „a luat orice decizie proastă” înainte de vârsta de 20 de ani, după ce faima i-a „ajuns în cap”.

„Mi-a luat ani de zile să mă întorc din toate aceste decizii teribile, să repar relații rupte și să schimb obiceiurile. Din fericire, Dumnezeu m-a binecuvântat cu oameni extraordinari care mă iubesc pentru felul meu de a fi”, a scris Justin Bieber.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *