ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Julio Iglesias a descoperit că are un fiu de 43 de ani. Cum a reacționat artistul

Avatar

Publicat

pe

Julio Iglesias, artistul cu peste 5.000 de femei în palmares, a descoperit că are un fiu de 43 de ani. Unul dintre ”eroii” celebri care au la activ un număr impresionant de femei, chiar dacă numără deja 75 de primăveri, și-a trăit viața după cum a dorit, a iubit când a vrut și pe cine a vrut, iar acum, după decenii, își cunoaște copiii.

Julio Iglesias, de meserie Don Juan, a descoperit că are un fiu de 43 de ani

Un tribunal spaniol l-a recunoscut pe cântărețul Julio Iglesias ca fiind părintele biologic al unui bărbat de 43 de ani. Mama lui, o fostă dansatoare portugheză, susține că a avut o relație scurtă, de o săptămână, cu celebrul artist latino. Desigur, starului cu sânge fierbinte i-ar fi cam greu să rememoreze acțiunile din anul respectiv ori chiar din săptămâna cu pricina, căci nu a stat o clipă fără dragoste.

Despre bărbatul în cauză, care l-ar avea ca tată pe Iglesias, nu se știu multe, cum nu a vrut să știe nici artistul de fiul său. Starul latino a refuzat continuu să facă un test ADN și nu a apărut niciodată la proces. Hotărârea instanței nu pune capăt definitiv disputei de 3 decenii privind paternitatea, pentru că avocatul artistului a anunțat că va face apel.

Starul latino a refuzat continuu să facă un test ADN și nu a apărut niciodată la proces

Cel din urmă susține că singura dovadă de care a dispus judecătorul a fost o fotografie din 1975 a lui Julio, la o petrecere, alături de alte persoane, între care și mama reclamantului. Artistul spaniol a fost căsătorit de două ori și are 8 copii legitimi. Însă, în pofida neclarităților din neam, toți par să fie pozitivi, îndeosebi copiii. Unul dintre ei, cunoscându-și tatăl foarte bine, a declarat, cu umor: „Nu mă întrebaţi câţi fraţi am, nici eu nu ştiu”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *