ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Jason Momoa a criticat aspru umanitatea: de ce a spus Aquaman că suntem o infecție pentru planetă

Avatar

Publicat

pe

Jason Momoa a început să devină foarte vocal când vine vorba de protecția mediului înconjurător, iar cel mai recent discurs dintr-o conferință a Organizațiilor Națiunilor Unite a devenit viral.

La scurt timp după ce Greta Tunberg a devenit o activistă cunoscută la nivel global și o posibilă laureată a premiului Nobel pentru pace, actorul din Game of Thrones a încercat să transmită un mesaj și mai aspru liderilor globali. Jason Momoa a ținut de curând un discurs în cadrul unei întâlniri a Națiunilor Unite. Evenimentul s-a desfășurat la Small Islands Event (Întâlnirea Insulelor Mici) de pe 27 septembrie, dar nu a fost foarte mediatizat la momentul respectiv.

Un lucru este însă sigur, mesajul actorului cunoscut pentru rolul din Aquaman este unul destul de similar cu cel al Gretei Thunberg. Spre deosebire de tânăra adolescentă însă, Jason Momoa nu este însă optimist că se vor întâmpla lucruri bune prea curând în privinaț protecției mediului înconjurător. Deși a început cu aceeași idee, că liderii globali nu-și folosesc puterea pentru protecția mediului, a continuat printr-un avertisment la adresa întregii omeniri. În opinia sa, întreaga umanitate este responsabilă de situația dramatică în care ne află.

Actorul cunoscut fanilor Game of Thrones după ce l-a interpretat pe Khal Drogo în primul sezon al show-ului HBO a spus că uminitatea este o boală care infectează planeta noastră. Vizavi de trecutul lui Momoa, este important de reținut că, deși s-a născut în Honolulu, Hawaii, el a crescut în Statele Unite, alături de mama sa. Astfel, el a experimentat și cultura insulelor din Pacific, dar și sistemul politic din Statele Unite. Cât timp s-a aflat în Hawaii, degradarea întregii zone începuse deja, iar probabilitatea ca ritmul să se micșoreze este destul de scazută.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *