ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Jador, ipostază umilitoare în timp ce era bătut la mare, de față cu fiica Andreei Esca. Gestul care l-a scăpat de ce a fost mai rău

Avatar

Publicat

pe

Jador și Mario Fresh au profitat cam mult de mare și soare. Cei doi s-au bătut cu câțiva tineri pe care i-au întâlnit într-un club de fițe de pe litoral, iar acum scenele cu ei sunt atent vizionate de fani. Cum au reușit, de fapt, să scape din ambuscada în care au intrat?

Jador și Mario Fresh au scăpat ca prin urechile acului. Cum au reușit?

Răfuiala de la mare se va face greu uitată de fanii celor doi artiști. Mario Fresh și Jador au fost prinși într-un cerc vicios. Multe au fost variantele care s-au speculat că i-ar fi putut aduce în situația în cauză, dar realitatea e alta. Conform spynews.ro, scandalul a pornit după ce Jador a refuzat că facă poză cu două fane. Unul din prietenii celor două fete s-a ridicat de la masă și a început să-i ceară socoteală cântărețului pentru refuzul său. Bărbații care le acompaniau pe tinere au așteptat tacitcos ca distracția să se termine și ca vedetele să iasă rând pe rând din club, ulterior să acționeze. Prietenul fetelor s-a apropiat prea tare de Jador, iar manelistul simțindu-i intențiile a acționat și din instinct l-a lovit. Mario s-a apărat și el, iar ceea ce i-a salvat de la ceva mult mai rău a fost că au fugit imediat, ascundându-se de agresori în boscheți.

„Poliţiştii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului. La faţa locului nu a fost necesară intervenţia ambulanţei. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei staţiunii Mamaia, unde au depus plângere”
IPJ Constanța

„S-a întâmplat din senin”

„S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”
Ionuț Remus Dumitrache – Jador