ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Jador a luat o decizie radicală. Este prima oară în viață când face așa ceva

Avatar

Publicat

pe

Jador s-a decis! Artistul e mai hotărât decât niciodată. Ce va face cunoscutul fost concurent de la Puterea Dragostei?

Jador, decizie radicală. Ce va face artistul?

Cunoscutul cântăreț a dat Poliția în judecata, după ce a fost din nou prins în trafic. Fanii acestuia știu că celebrul artist nu este un șofer strălucit, precum a recunoscut și vedeta în emisiunea sa de la Antena Stars. Acesta a dat aiutoritățile în judecată pentru anularea unui proces verbal de contravenție. Din păcate, manelistul are probleme cu polițiștii în trafic, așa că a decis să-și facă dreptate singur și a dat în judecată Brigada de Poliție Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cerând astfel anularea unui proces verbal din 5 iulie.

Dosarul în cauză a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 1, loc unde s-a petrecut fapta contravențională, dar primul termeni nu a fost stabilit încă. Din nefericire, solistul a avut permisul suspendat în luna iunie pentru viteza execsivă, dar Jador este obișnuit deja să fie mustrat de către oamenii legii. ”Astea două le-am luat acum trei zile. Amândouă în aceeași zi și permisul supendat. Am dovadă două zile. Am luat multe amenzi, permisul l-am mai avut suspendat o dată, tot din cauza vitezei, mă omoară viteza. Nu știu, când te grăbești, îi dai un pic”, povestea Jador într-un interviu acordat la începutul lunii iunie.

Jador, decizie radicală. Ce va face acum artistul?

„Mi-am luat mașină nouă!”

”Moamă, deci îmi place mașina asta de mor. Mi-am luat mașină nouă! Nu știu dacă voi ați pățit chestia asta, dar e cea mai urâtă chestie, să-ți cumperi o mașină nouă și să nu poți s-o conduci. E cea mai urâtă senzație”, a spus Jador pe un InstaStory. ”Trebuie să aștept trei luni să îmi recuperez permisul. Nu știu dacă mă duc la Bacău să dau examenul ăla”
Ionuț Dumitrescu/ Jador

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *