ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Iubiții Sandrei Izbașa, înainte de Răzvan Bănică. Cu cine s-a iubit celebra gimnastă

Avatar

Publicat

pe

Sandra Izbașa i-a uimit pe toți cei care o urmăresc în mediul online! Aceasta le-a dezvăluit recent că iubește și este iubită de Răzvan Bănică. Cu cine a mai trăit înainte cunoscuta gimnastă povești de amor?

Sandra Izbașa, relații de iubire în taină

Mare le-a fost mirarea internauților când Sandra a făcut uimitoarea dezvăluire. Aceasta nu se mai ferește de ochii lumii și de gurile rele și le arată tuturor că este fericită. Alături de Răzvan Bănică, aceasta formează unul din cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc. Vestea vine la scurtă vreme după ce celebra gimnastă a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani.

Tânăra este cunoscută în special pentru rezultatele excepționale în sport și pentru renumele pe care i l-a adus României la competițiile internaționale. Nu de mulți ani, aceasta a început să lege prietenii cu cele mai cunoscute nume din rândul artiștilor de la noi și nu numai, dar în special cu Ana Banicu cu care pare că are o legătură mai strânsă.

Sandra Izbașa se iubește în prezent cu nepotul lui Ștefan Bănică Jr.

Cele două își petrec mult timp împreună, adoră să încerce lucruri noi și să-și confeseze cele mai adânci gânduri, după câte se vede din relația afișată pe rețelele de socializare. Așadar, ajungând în această sferă, a dat de cel mai nou pretendent al ei. Frumusețea sa, chipul cald și felul blând de a fi l-au cucerit total pe nepotul lui Ștefan Bănică Jr.

Dragostea plutește în aer, au tras concluzia internauții care au văzut ultimele poze de cuplu ale celor doi. În trecut, blondina l-a avut ca partener pe Petrișor Ruge de care s-a despărțit în cursul verii trecute. De asemenea, sportiva a mai avut o relație tot eșuată cu Andrei Bitang, fiul cunoscutei antrenoare de gimnastă Mariana Bitang. Cu toate că de-a lungul anilor a încercat să țină departe viața personală, tot s-a aflat de bărbații care au călcat în viața sportivei.

Advertisement

Cine este Răzvan Bănică?

Răzvan Bănică are 28 de ani, este actor la teatrul Nottara și cochetează și cu muzica. Acesta a absolvit cursurile Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, dar și în numeroase piese de treatru. Cum talentul rămâne în familie, nepotul lui Ștefan Bănică Jr. a preluat ștafeta.

„Da, Răzvan e un tânăr serios, talentat şi îi urez mult succes în ce face”, a spus Ștefan Bănică despre nepotul său.

„Pentru mine, Ștefan Bănică junior și Ștefan Bănică senior sunt două repere ale industriei și ale showbiz-ului de atunci și de acum. Nu am îndrăznit niciodată să-i cer vreun sfat și n-am cerut sfaturi de la nimeni, în afară de profesorii mei din facultate, și anume domnul profesor Florin Zamfirescu, la clasa căruia am terminat. N-am îndrăznit niciodată pentru că drumurile noastre sunt total diferite, chiar dacă activăm cumva în același domeniu”
Răzvan Bănică

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *