ZiarulRing

22-apr.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Istvan Kovacs, făcut praf de francezi după Newcastle – PSG 4-1! Englezii ar putea pierde la masa verde

Avatar

Publicat

pe

Istvan Kovacs a fost aspru criticat de francezi pentru decizia luată în Newcastle – PSG 4-1. Ce notă a primit „centralul” român.

Ce notă a primit Istvan Kovacs după Newcastle – PSG 4-1

Istvan Kovacs a fost „central” la unul dintre cele mai frumoase meciuri de miercuri seară din UEFA Champions League. Partida de pe St. James’ Park, încheiată cu victoria clară a lui Newcastle, scor 4-1 cu PSG, a fost plină de evenimente, iar arbitrul român a fost criticat de francezi pentru că a validat cu ajutorul VAR golul de 2-0 al britanicilor, potrivit Fanatik.

„Centralul” din Carei a fost notat cu 6 atât de francezii de la L’Equipe, cât și de tabloidul englez Daily Mail. „Un henț comis de Lascelles a fost suspectat în punctul culminant al acțiunii, dar n-a fost luat în considerare de Kovacs.

Nici Guimaraes nu a fost în ofsaid, care a fost acoperit de Marquinhos!”, au scris francezii despre faza controversată din finalul primei reprize. „Într-o ambianță vulcanică, arbitrul român a evitat încingerea spiritelor, însă, în același timp, a fost prea permisiv cu tacklingurile virile ale celor de la Newcastle.

La faza hențului ce a precedat goul de 2-0 al englezilor a urmat decizia VAR”, au mai scris francezii.

Francezii, critici vehemente pentru Kovacs

Arbitrul Istvan Kovacs a fost aspru criticat de francezi după ce a validat cu ajutorul VAR un gol pentru Newcastle în partida cu PSG, din etapa a 2-a a fazei grupelor din Champions League.

Advertisement

”Arbitrul Istvan Kovacs este inamicul numărul unu al tuturor francezilor. În trecut, a fost ales cel mai bun arbitru orb al anului”, a scris un fan pe Twitter, în timp ce altul a notat: ”Parizienii au fost foarte fericiți de arbitrajul fraudulos al lui Kovacs împotriva Marseille. Karma s-a întors”.

Critici

Contul de Twitter Instant Foot a scris: ”Istvan Kovacs, arbitrul de la Newcastle – PSG, este același care a arbitrat Marseille – Panathinaikos în august!”, iar un suporter se întreabă: ”Cum de mai este acest tip în arbitraj?”

Pe contul MercaFoot se face aceeași remarcă: ”Domnul Kovacs a fost la Panathinaikos – Marseille și Newcastle – PSG în acest sezon”, iar un fan a scris: ”Detestă foarte tare Franța. Este cel mai prost arbitru din istorie”.

Nici managerul general al FCSB, Mihai Stoica, nu a ratat ocazia de a-l înțepa pe Istvan Kovacs. ”PSG l-a băgat pe Zaire – Emery ca să respecte criteriul U 21. Newcastle ignoră regula. Să vedem ce scrie K în raport”, a postat oficialul vicecampioanei României pe contul de Twitter. Teoretic, dacă Newcastle ignoră regula U 21, partida ar putea fi pierdută de englezi la masa verde.

Hulit în România pentru gafele pe care le comite și pentru modul arogant cum arbitrează, ”centralul” din Carei are parte de recunoaștere pe plan internațional. Însă, meritul principal în această delegare îl are Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Fază grea pentru Istvan Kovacs în Newcastle – PSG

Aflat la centru în partida Newcastle – PSG, din etapa a 2-a a Grupei F din Champions League, Istvan Kovacs a avut o fază extrem de dificilă în finalul primei reprize și a primit ajutorul din camera VAR.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *