ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Irina Columbeanu ramane in custodia tatalui

Ieri-dimineaţă a avut loc recursul pentru încredinţarea micuţei Irina Columbeanu. Monica Gabor le-a cerut judecătorilo

Avatar

Publicat

pe

Ieri-dimineaţă a avut loc recursul pentru încredinţarea micuţei Irina Columbeanu. Monica Gabor le-a cerut judecătorilor custodia definitivă a fiicei sale, dar instanţa a hotărât un nou termen, pe 23 august.

Irinel Columbeanu a solicitat, prin avocaţii săi, anchetă socială la apartamentul Monicăi din Pipera, dar şi Inspectoratului Teritorial de Muncă, pentru certificarea veniturilor fostei soţii. De cealaltă parte, Ionuţ Dojan, avocatul Monicăi Gabor, a spus că va aduce probe prin care va demonstra că omul de afaceri nu are nimic pe numele lui – nici casa de la Izvorani, nici vreun venit sigur lunar.

„În timp ce Irinel Columbeanu ar putea aduce dovezi precum un testament al tatălui său din care să reiasă că întreaga avere îi va reveni lui, Monica ar trebui să-şi înregistreze în România contractul de un milion de dolari pe care susţine că l-a semnat în America, căci altfel lupta ar fi în zadar. Şansele ca micuţa să rămână în custodia tatălui şi după următorul termen rămân la fel de mari”, a declarat, pentru „ring”, avocatul Cristian Gheorghiţă.

Monicăi i s-a făcut rău în sala de judecată

În timpul procesului, Monicăi Gabor i s-a făcut rău, iar Irinel a sărit să o ajute. În acelaşi timp, cei prezenţi au vrut să cheme o ambulanţă, dar Monica a susţinut că îi este mai bine, dând vina pe emoţiile care au pus stăpânire pe ea.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *