ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

IREAL! DUPĂ 3 ANI DE CĂSNICIE, DOI SOȚI AU AFLAT CĂ SUNT, DE FAPT, VERI: „NE-AM FI DORIT SĂ FIE O GLUMĂ”

Zilele acestea, Tylee și Nick Waters, doi influenceri din Utah, Statele Unite ale Americii, au șocat mapamondul. După 3 ani de căsătorie, cei doi le-au povestit celor mai bine de 26.000 de urmăritori ce descoperire au făcut.

Avatar

Publicat

pe

Zilele acestea, Tylee și Nick Waters, doi influenceri din Utah, Statele Unite ale Americii, au șocat mapamondul. După 3 ani de căsătorie, cei doi le-au povestit celor mai bine de 26.000 de urmăritori ce descoperire au făcut. Chiar dacă nu au secrete față de fanii lor, unii ar spune că este deja prea mult. 

Cei doi creatori de conținut sunt cunoscuți pe TikTok pentru faptul că-și expun viața de cuplu, cu toate detaliile sale. Ei au aceleași hobby-uri, aceeași zi de naștere și le place să se distreze împreună. Mai mult decât atât, mai și seamănă foarte bine, din punct de vedere fizic. Culmea, nu este o coincidență!

Anunțul făcut de cei doi soți a șocat comunitatea

După cei trei ani de căsătorie, soții au aflat că asemănarea lor este dată de faptul că sunt verișori! Nu au spus încă prin ce mijloace au făcut descoperirea, dar au anunțat, dansând că își doresc să rămână împreună:

„Am aflat că suntem veri la trei ani de când ne-am căsătorit. Ne-am fi dorit să fie o glumă”, au transmis Tylee și Nick Waters, pe TikTok.

Dată fiind situația, nu se putea ca „gura internetului” să nu-și dea cu părerea. Iată doar câteva dintre reacțiile care au apărut instant, în secțiunea de comentarii:

Advertisement

„Cum?! Mi-a căzut falca”, „Să nu aveți întâlniri de familie”, „Am pățit și eu același lucru. M-am căsătorit, am făcut un copil și după aceea am aflat că suntem verișori de gradul al cincilea”, „Eu și soțul meu suntem veri de gradul al zecelea”, „Aproape toți cei pe care îl cunosc din Utah îmi sunt, într0un fel sau altul, verișori”, „De aceea mama vrea să știe cu cine mă întâlnesc, ca să-mi spună dacă suntem sau nu rude”

Așadar, se pare că și alți locuitori din aceeași zonă au depistat faptul că sunt rude, chiar dacă aveau o relație, ba chiar un copil, și nu au ales să se despartă.

Ai voie să te căsătorești cu un verișor? Ce spune legea

Potrivit Articolului 274, Interzicerea căsătoriei între rude, din Codul Civil, nu ai voie să te căsătorești cu apropiați din familie, decât ăn cazuri speciale:

„Este interzisă încheierea căsătoriei între rudele în linie dreaptă, precum şi între cele în linie colaterală până la al patrulea grad inclusiv. Pentru motive temeinice, căsătoria între rudele în linie colaterală de gradul al patrulea poate fi autorizată de instanţa de tutelă în a cărei circumscripţie îşi are domiciliul cel care cere încuviinţarea. Instanţa se va putea pronunţa pe baza unui aviz medical special dat în acest sens”, se arată în lege.

Advertisement