ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Inna a vorbit despre operațiile sale estetice. A surprins fanii cu declarația asta

Avatar

Publicat

pe

Inna a apărut în topul celor cinci vedete de la noi care au operații estetice și sunt de nerecunoscut. Cântăreței i se pare nedrept. Prin urmare, aceasta a povestit într-un nou vlog pe canalul ei de Youtube unele detalii despre imaginile vehiculate în presă și publicate atunci când se atinge subiectul intervențiilor estetice.

Operații estetice. Inna câte are?

Într-un vlog recent, artista a abordat subiectul îmbunătățirilor. Ea și-a revăzut fotografiile mai vechi, alese de prietenii ei, și le-a comentat.

„Ştiţi unde eram în poza din partea stângă? La sala de Internet, după o partidă de Counter Strike. Aveam 14 ani. După cum vedeţi, mi-am ridicat sprâncenele ca să par mai supărată că eram singura fată de pe planşă (…) Eu am văzut o poză cu mama când era ea tânără şi am vrut să fiu şi eu retro sau aşa se purta atunci”, spune râzând artista.

„Eram la Vocea României (n.r. emisiune difuzată de Pro tv) şi mi-am luat rochie de la Versace. Mi-a fost mare şi am prins-o la spate cu nişte ace de siguranţă, dar pe care voi nu le-aţi văzut. În rest, nu am ce să zic de faţa mea, deja aveam multitudinea de operaţii estetice despre care se vorbeşte în presă”, spune Inna.

Totuși, faptul că este pe lista celor cinci vedete din România cu operații estetice e nedrept, spune aceasta. „Sunt în cel mai tare top în care mi-am dorit să fiu vreodată”, glumeşte ea. „Nu am nicio operație estetică”, a declarat vedeta spre finalul videoclipului.

Despre Inna

Inna (34 de ani), pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu, a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în anul 2008, an în care a lansat și primul său disc single, ”Hot”, piesă care a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din mai multe țări. Pe atunci, ea lucra la o firmă de imobiliare. Al treilea album de studio, ”Party Never Ends”, a fost lansat pe 25 martie 2013. A fost numită pentru doi ani consecutivi la categoria ”Cel mai bun album” la Romanian Music Awards și a ajuns în top 10 în Mexic.

Advertisement

Curiozități

În mai 2018, cântăreața a fost spitalizată după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui turneu din Turcia. Din martie 2017, aceasta locuiește alături de mama și bunica ei într-o vilă din București pe care a cumpărat-o. Are o casă și în Barcelona.