ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Inna a avut parte de o experiență oribilă. Ce a pățit într-un zbor cu avionul, a început să urle

Avatar

Publicat

pe

Inna și-a pus fanii pe jar, după ce a postat niște imagini în care artista țipă și este extrem de panicată, în timp ce se afla într-un avion ce părea că se prăbușește.

Inna și-a pus fanii pe jar

Inna le-a dat emoții admiratorilor ei, după ce a postat niște imagini în care artista țipa si era panicată, în timp ce se află într-un avion care părea că aterizează forțat.

Prezentă frecvent pe rețelele de socializare, Inna împărtășește cu fanii săi momentele importante din viața ei. Recent, îndrăgita artistă a postat un video prin care i-a pus pe jar pe toți admiratorii. În video-ul postat se poate vedea cum Inna, care se afla într-un avion ce părea că aterizează forțat, țipa si era foarte speriată. Cel puțin asta transmitea artista prin mimica feței sale și prin reacțiile pe care le avea. Dar ce s-a întâmplat, de fapt?

Artista Elena Alexandra Apostoleanu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de talie internațională. Ea a cucerit publicul din întreaga lume, iar la vârsta de 34 de ani se poate lăuda cu un succes de care nu multă lume are parte. Vocea și talentul ei au propulsat-o în toate topurile lumii, iar melodiile pe care le lansează vedeta ajung să fie ascultate peste tot în lume.

Pe conturile ei de socializare are, de asemenea, un număr impresionant de fani, pe care, de aceasta dată a reușit să-i pună pe jar. Aflată într-o vacanță în Maldive, alături de iubitul ei, Inna a trecut printr-o experiența care a „zguduit-o” la propriu. Aflată într-un avion de mici dimensiuni, artista s-a filmat în timpul aterizării. Părea că este speriată și panicată de aterizarea ce urma să aiba loc, însă reacția iubitului ei, Deliric care zâmbea i-a asigurat pe fanii vedetei ca lucrurile sunt sub control.

Cu toate acestea, fanii s-au îngrijorat de reacția artistei, până când și-au dat seamă că este doar o glumă de-a vedetei. Nicidecum avionul cu care se deplasau nu urma să aterizeze forțat.

Inna, printre cele mai apreciate artiste la nivel international

Inna este cu siguranța printre artistele de talie mondială cu care ne mândrim prin faptul că este româncă de-a noastră. Artista a cunoscut succesul pe plan profesional, iar de anul trecut trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu colegul ei de breaslă, Deliric.

Elena Alexandra Apostoleanu alias Inna s-a născut pe data de 16 octombrie 1986, la Mangalia. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă care a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

De atunci, Inna se menține în Trending, fiind prezentă la concerte care au loc peste tot în lume, numele ei fiind pe buzele a numeroși fani alați în toate colțurile lumii.

Advertisement