ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Influența Lunii pline din iunie 2024 asupra fiecărei zodii

Avatar

Publicat

pe

Luna plină din această lună este supranumită „Luna căpșună” și atinge apogeul pe 21 iunie 2024.

Această Lună plină are o semnificație astrologică ce te va uimi în viața de zi cu zi și va favoriza romantismul în acest sezon.

Luna de căpșuni sosește la câteva săptămâni după Luna nouă din iunie, care a atins apogeul pe 6 iunie. În comparație cu aspectul întunecat al acelei faze lunare, Luna plină va străluci pe cerul nopții.

Luna de căpșuni are loc în Capricorn. Energia acestui semn de Pământ va fi infuzată în viețile noastre. Capricornul este legat de succesul profesional, probleme de carieră, recunoaștere publică și moșteniri.

Va fi prima dintre cele două luni pline consecutive din Capricorn, un aspect foarte rar și poate face ca situațiile să revină din nou în apropierea lunației din 21 iulie 2024 (sau în săptămâna care înconjoară ambele lunații).

Iată influența Lunii pline asupra fiecărei zodii:

Advertisement

Berbec 
Privește spre stele! În timp ce Luna plină strălucește pe cer, vei avea parte de o descoperire majoră, care va veni sub formă de promovare, o ofertă de muncă profitabilă, un client nou sau chiar un premiu”. Profită de această energie pentru a arăta lumii ce te face memorabil.

Taur
Pregătește-te să zbori sus! Luna te împinge să îți deschizi mintea și spiritul către noi orizonturi. Ai putea fi, la propriu sau la figurat, gata să intri într-un nou teritoriu, lăsând în urmă zona ta de confort. Câteva schimbări apar în calea ta, inclusiv călătorii pe distanțe lungi, o decizie bruscă de relocare. 

Dacă ești implicat în mediul academic sau vrei să fii într-o zi, luna îți poate oferi impulsul pentru a vedea progresul.

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *