ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Influența Lunii pline din februarie 2024 asupra fiecărei zodii

Avatar

Publicat

pe

Luna plină se va produce pe 24 februarie 2024 în semnul Fecioarei. Luna simbolizează dorințele și motivațiile interioare.

Aceasta înseamnă că Luna va fi pe deplin iluminată în Fecioară, strălucind puternic pe cer. Aacest eveniment astrologic neîndeamnă să rămânem treji și conștienți.

În acest timp, se opune lui Mercur, care reprezintă comunicarea, și lui Saturn, care reprezintă limitări sau restricții.

Luna se opune acum  Soarelui din Pești, ultimul semn al zodiacului, asociat cu înțelepciunea străveche transmisă de-a lungul generațiilor.

Având în vedere că Luna Plină se aliniază îndeaproape cu Lilith, cunoscută pentru natura ei rebelă, suntem încurajați să explorăm aspecte neconvenționale sau tabu din noi sau din viața noastră. Este timpul să îmbrățișăm necunoscutul și să contestam normele sociale.

Berbec: Este important să realizezi că nu trebuie să fii perfect tot timpul. Făcându-ți spațiu pentru a îmbrățișa imperfecțiunea, îți poate evidenția aptitudinile și talentele. În loc să încerci să-i mulțumești pe toți ceilalți, concentrează-te pe a câștiga înțelepciune din propriile experiențe. Poate fi obositor să simți în mod constant că ești judecat sau ghidat de așteptările altora. Renunță să-ți faci griji cu privire la rezultatul final și bucură-te de călătorie.

Advertisement

Taur: Întreabă-te  dacă te distrezi cu adevărat când supraanalizezi constant fiecare aspect al plăcerii tale. Cu această Lună Plină ia în considerare investițiile, atât financiare, cât și personale. Poți amâna să faci ceva nou până când ești sigur că merită costul. Cu toate acestea, investiția în tine și în bunăstarea ta este întotdeauna o idee bună. Luarea de pauze și tratarea cu amabilitate îți poate reîncărca energia și motivația.

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *