ZiarulRing

27-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Influența eclipselor solare 2024 asupra zodiilor

Avatar

Publicat

pe

Cele două eclipse de soare din 2024 vor avea loc în zodiile Berbec și Balanță.

În timp ce eclipsele de soare sunt o parte normală a mișcării soarelui, lunii și pământului, asta nu înseamnă că fiecare nu are un sens special sau unic în viața ta. Prin urmare, există efecte specifice asupra fiecărui semn zodiacal prin care universul îți poate conferi strălucirea.

O eclipsă de soare are loc atunci când luna se află între soare și pământ, creând ceea ce este adesea cunoscut sub numele de inel de foc, în care este vizibil doar un mic cerc de lumină. În astrologie, soarele stăpânește viața exterioară, posibilitățile pe care le atragi și chiar soarta. Din această cauză, eclipsele de soare creează evenimente neașteptate și surprinzătoare care îți schimbă pentru totdeauna cursul vieții, cum ar fi o oportunitate de carieră, un interludiu romantic întâmplător sau primirea unei oferte care îți va duce viața pe un drum neașteptat.

Eclipsele de soare sunt de bun augur deoarece în câteva secunde, se poate întâmpla lucruri neașteptate, și adesea se întâmplă, deoarece universul este capabil să lucreze mai profund în acele momente.

Luni, 8 aprilie: Eclipsa de Soare de Lună Nouă în Berbec
Prima eclipsă de soare va avea loc în semnul de foc al Berbecului, ajutându-te să profiți de oportunități noi și interesante din viața ta.

Reflectă înapoi la 20 aprilie 2023, când prima eclipsă de soare a Berbecului a fost în acest ciclu, pentru a vedea ce a apărut mai întâi pentru tine. Eclipsele, ca și ciclul lunar, tind să funcționeze împreună, așa că s-ar putea să descoperi că o temă care a fost adusă în discuție în 2023 s-a întors acumsă o revizuiești și să faci progrese.

Advertisement

Berbecul este semnul războinicului și al sinelui, așa că s-ar putea să descoperi că trebuie să susții ceea ce îți dorești și să nu-ți fie frică să lupți pentru a obține succesul. În timp ce această eclipsă va fi diferită în funcție de zona din diagrama ta astrologică pe care o reprezintă, este garantat că va aduce o nouă oportunitate surpriză în viața ta.

Citește articolul integral aici.