ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

NECENZURAT

Imagini impresionante! Fetita asta are 12 ani si este cat o papusica si totusi traieste! Cum arata si de ce boala sufera

Cand a devenit mamica unei fetite, Brianne Jourdin a fost avertizata de medici ca bebelusul sau nu va supravietui decat cateva zile.

Avatar

Publicat

pe

Cand a devenit mamica unei fetite, Brianne Jourdin a fost avertizata de medici ca bebelusul sau nu va supravietui decat cateva zile. Kenadie avea doar 27 de centimetri si cantarea un kilogram la nastere si nimeni nu ii dadea sanse de viata.

Intre timp, fetita, diagnosticata cu nanism primar (sau esential) a implinit 12 ani. Este fragila, micuta de inaltime, dar dezvoltata proportional si extrem de activa pentru un copil ca ea.

Cantareste cat un copilas de doi ani, are doar 10 kilograme, si masoara 99 de centimetri. Desi este cat o papusica, Kenadie vrea sa duca o viata normala. Merge la scoala, este eleva in clasa a saptea, se joaca in parc si isi ajuta mamica la gatit.

“Stiu ca probabil o voi pierde la un moment dat. Dar pana atunci vreau sa o vad fericita, vreau sa zambeasca si sa se joace, sa se bucure de fiecare clipa de viata”, spune Brianne Jourdin.