ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Iată ce SALARII îşi permite Ioana Băsescu să le dea ANGAJAŢILOR!

Fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, ştie cum să-şi facă salariaţii fericiţi şi, în acelaşi timp, să-i determine să fie şi foarte harnici.

Avatar

Publicat

pe

Fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, ştie cum să-şi facă salariaţii fericiţi şi, în acelaşi timp, să-i determine să fie şi foarte harnici. Firma acesteia a dat, luna asta, startul angajărilor, iar lefurile oferite sunt extrem de generoase.

Cu toate că s-a apucat de agricultură şi se mândreşte cu o „moşie” de aproximativ 290 de hectare în judeţul Călăraşi, Ioana Băsescu nu-şi neglijează nici afacerea din Capitală. Fiica cea mare a preşedintelui are, încă din 2007, firma Creative Business Point, în sectorul 1, care se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. În urmă cu aproximativ două săptămâni, SRL-ul în cauză a publicat, pe un cunoscut site de recrutare din România, un anunţ de angajare pentru patru asistenţi consultanţi.

„Se poate câştiga bine”

Firma Ioanei Băsescu a căutat persoane calificate în domenii precum inginerie, educaţie, contabilitate, finanţe, capabile să lucreze în echipă şi să acorde consultanţă pentru diverse proiecte sau să ofere soluţii de mediere. Tot în anunţul de angajare se specifică şi faptul că „se poate câştiga bine” în funcţie de realizări şi de proiectul în care se implică viitorii angajaţi, nivelul salarial variind între 1.000 şi 2.000 de euro.

„Formare personală” pentru cei cu puţină experienţă Şanse de angajare au avut însă şi persoanele cu mai puţină experienţă, pentru acestea SRL-ul fiicei preşedintelui găsind şi o soluţie: „formarea personală” . În plus, jobul s-a adresat inclusiv celor cu studii postliceale şi studenţilor.

Se pare însă că persoana care a scris anunţul de angajare a făcut-o în mare grabă, reuşind să „mănânce” câteva litere şi chiar să facă greşeli gramaticale. Se va ocupa de proiecte cu fonduri europene În respectivul anunţ de angajare scrie şi că firma Ioanei Băsescu doreşte, împreună cu partenerii săi din ţară, să dezvolte „o serie de proiecte în mai multe oraşe din ţară pe partea de consultanţă proiecte de afaceri, dar şi pe partea de proiecte pe fonduri structurale şi de investiţii”.

Advertisement

Anunţul ar fi trebuit să fie valabil până pe 10 martie, însă a fost suspendat de administratorul site-ului de recrutare, nu înainte de a fi depuse câteva sute de CV-uri. Este posibil ca firma Ioanei Băsescu să fi angajat deja asistenţii căutaţi.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *