ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

I-AU DAT LACRIMILE! O FETIȚĂ I-A DAT O SCRISOARE UNUI SALVAMAR DE PE PLAJA DIN SATURN. CE SCRIA PE BILEȚEL

O fetiță a reușit să impresioneze un salvamar până la lacrimi. Aflată pe plaja din Saturn, micuța a mers să îi înmâneze o scrisoare.

Avatar

Publicat

pe

O fetiță a reușit să impresioneze un salvamar până la lacrimi. Aflată pe plaja din Saturn, micuța a mers să îi înmâneze o scrisoare. Când a citit rândurile, bărbatul s-a emoționat foarte tare. Fiica lui a postat pe rețelele de socializare un mesaj. Iată mai jos, în articol, detaliile.

Ecaterina este o fetiță care a reușit să impresioneze până la lacrimi un salvamar de pe plaja din stațiunea Saturn. Micuța i-a înmânat bărbatului o mică scrisoare, cât timp acesta se afla la post, pe plajă. În rândurile scrise pe bilețel, micuța i-a transmis mulțumiri pentru că are grijă de turiștii aflați la malul mării. Nu este o muncă ușoară, deoarece trebuie să intervină și să acționeze prompt, fiind în joc viața oamenilor. Micuța i-a transmis că s-a simțit în siguranță, chiar și când „marea era furioasă”. Mesajul respectiv a fost citit și de fiica salvamarului, impresionată fiind de cuvintele frumoase pe care fetița i le-a scris.

 „Domnule salvamar. Vă mulțumesc că ați avut grijă de noi! M-am simțit în siguranță chiar și atunci când marea era furioasă. Ați făcut treabă bună, chiar dacă unii turiști au fost neascultători. Cu respect, Ecaterina”, sunt rândurile scrise de fetiță.

Bilețelul scris de micuța Ecaterina / sursă: Facebook

Reacția fiicei salvamarului, după ce acesta a primit o scrisoare din partea micuței Ecaterina

Pe rețelele de socializare, fiica salvamarului a ținut să transmită un mesaj. A încărcat și imagini cu bilețelul pe care micuța Ecaterina i l-a înmânat salvamarului, pe plaja din Saturn.

„Dacă postarea aceasta ajunge la părinții Ecaterinei, fetița care i-a dat acest bilețel tatălui meu care vara aceasta este salvamar, să stiți că ați crescut un copil extraordinar. Dacă ajunge chiar la tine, Ecaterina, să știi că tatălui meu i-au dat lacrimile citindu-l.

Advertisement

După toate înjurăturile, jignirile și aproape bătăile primite în ultima perioadă, pentru faptul că încearcă zi de zi să mențină turiștii aventurieri în viață, chiar salvând de curând din apă un băiețel care la acel moment nu mai respira, bilețelul tău a fost exact lucrul de care avea nevoie să știe că există cineva acolo care îi apreciază munca. Dacă o fetiță de vârsta ei a putut să înțeleagă aceste lucruri, sunt sigură că și voi puteți. Cu respect, o fată de salvamar.

Update : postarea a ajuns la familia Ecaterinei și am primit un mesaj minunat. Puterea internetului e incredibilă!”, este mesajul scris de fiica salvamarului.