ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Ți-ai distrus cosmeticele într-o călătorie sau din cauza depozitării? Așa le repari!

Avatar

Publicat

pe

Femeile se confruntă cu numeroase probleme. Așa se face că nici cosmeticele nu ne ajută să fim prea calme.

Fie că ți-ai găsit trusa de machiaj deteriorată în urma unei călătorii, ai scăpat-o pe jos sau, pur și simplu, ai depozitat-o greșit, nu-i cazul să te gândești imediat la achiziționarea alteia. Nu intra în panică! Iată ce poți face!

Pudra compactă

Este dimineață, aproape că ai întârziat la serviciu și te grăbești teribil. Scoți pudra din trusa de farduri și o scapi pe jos. Sau ai deschis capacul și ți-ai găsit fardurile, bronzer-ul sau blush-ul mici fărâme din cauza depozitării? Nu te panica! Tot ce trebuie să faci este să închizi produsul ușor, fără a face mișcări bruște care pot înrăutăți situația.

Mai departe, fă rost de un bol sau orice recipient, asigură-te că este curat, puțin alcool sanitar și o spatulă. Cu grijă, pune în bol bucățile de fard, pudră, blush sau bronzer și picură suficient alcool pentru a forma o pastă groasă dar ușor de modelat. După ce ai amestecat bine tot conținutul, pune-l în recipientul original și presează ușor cu o linguriță, pentru a netezi suprafața.

Dacă dorești un model anume, te poți folosi de șervețelele de bucătărie cu model. Cum? Simplu! Presează ușor șervețelul pe produsul din recipient și vei avea și model. Astfel, nici nu îți vei aminti de micul accident! Lasă produsul la aer peste noapte, ca alcoolul să se evapore, iar mâine te vei putea bucura din nou de produsul tău. La fel procedezi și în cazul următoarelor produse: blush, iluminator, bronzer și fard.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *