ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Huidu SE LEAPĂDĂ de Găinuşă, Mistreţu` şi Dezbrăcatu`: „Cronica Cârcotaşilor” e IDEEA MEA, ei au fost COOPTAŢI”

Oficial, le mergea bine la „Cronica Cârcotaşilor”. Neoficial, fiecare era gata să rupă rândurile după ce Huidu a părăsit Kiss FM cu tot cu brand.

Avatar

Publicat

pe

Oficial, le mergea bine la „Cronica Cârcotaşilor”. Neoficial, fiecare era gata să rupă rândurile după ce Huidu a părăsit Kiss FM cu tot cu brand. Miercuri, cârcotaşii şi-au spus adio şi la Prima TV, fiecare încercând să atragă cât mai mulţi din vechea echipă. Huidu susţine însă că ideea show-ului îi aparţine şi că trădarea „cooptaţilor” nu îl împiedică să continue.

Surse apropiate cârcotaşilor au dezvăluit, pentru „ring”, că Huidu era deja dezamăgit de Găinuşă şi de Dezbrăcatu`: „Ruptura era previzibilă. Cârcotaşii au mai ales o dată radioul, asta e a doua oară. Şerban n-a mai fost surprins acum, pentru că a fost în alte dăţi. Nu a fost un război înainte, ci o şedinţă unde unii au vrut să meargă mai departe fără Şerban. Probabil vor mai pleca oameni”.

„Loialitatea nu se măsoară în cuvinte, ci în fapte”

Întrebat cum a primit vestea, Şerban Huidu şi-a ascuns cu greu dezamăgirea: „Nu mă simt neapărat trădat. Nu pot spune cum mă simt, e opţiunea fiecăruia. N-am fost surprins, povestea e mult mai veche, înaintea rupturii de la Kiss FM. Nu a greşit nimeni, s-a ajuns la concluzia că unii au făcut mai mult ca alţii. Loialitatea nu se măsoară în cuvinte, ci în fapte. Am început proiectul singur, nu a venit nimeni să-mi spună ce şi cum să fac. Oamenii care au plecat acum, Mistreţu`, Mişu şi Dezbrăcatu`, au fost cooptaţi, nu a avut nimeni ideea, nu a plecat nimeni cu ea, au marşat la ea şi au mers mai departe. Fiecare e liber să aleagă. Ce să fac, să-i oblig?! Ei nu aveau contract cu «Cronica Cârcotaşilor», ci cu Prima TV. În afara celor trei, echipa a rămas aceeaşi”.

Găinuşă: „…Dar loialitatea trebuie să fie reciprocă”

De cealaltă parte, foştii cârcotaşi susţin că au fost nevoiţi să renunţe la Şerban, preferând să evite motivele. „Nu a fost niciun scandal, echipa era de faţă. Nu sunt supărat. Şerban este şi va fi naşul meu şi al fetei mele. Dar loialitatea trebuie să fie reciprocă. Sunt doar trist că las în urmă o muncă de 14 ani. Dar privesc cu optimism spre viitor şi am încredere în oamenii cu care fac echipă”, a declarat, pentru „ring”, Mihai Găinuşă. Şi Codruţ Kegheş, alias Cătălin Dezbrăcatu`, consideră că a procedat corect: „Nu vorbim despre trădare, ne-am întâlnit la o şedinţă generală şi fiecare şi-a spus doleanţa şi a ales ce va face”.

„Rămân alături de Şerban, pentru că aşa cum m-a descoperit pe mine, aşa i-a descoperit şi pe alţii şi i-a adus la emisiune. Eu nu sunt ca alţii, să plec când mi-e greu.”, OANA PARASCHIV, „Cronica Cârcotaşilor”

În ultimul sezon, „Cronica Cârcotaşilor” a înregistrat audienţe modeste, fiind depăşită de reality-show-urile „Schimb de mame” (Prima TV) şi „Ochii din umbră” (Kanal D).

„Am fost loial «Cronicii Cârcotaşilor» până în ultimul moment. Nu plec trântind uşa şi nu port pică nimănui, dar, fiind unul dintre fondatorii emisiunii, am dreptul să mă retrag când şi cum vreau.”, OCTAVIAN PĂSCUŢ, alias Mistreţu`

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *