ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2024: Creează un echilibru între iubire și responsabilitate

Avatar

Publicat

pe

Iunie își asumă o tonalitate flirtantă și plină de veselie, ceea ce nu face excepție pentru chestiunile legate de dragoste și romantism.

Luna aceasta începe cu Venus, planeta iubirii, plimbându-se prin cerebralul Gemeni. În acest semn, planeta iubirii se lasă purtată de curiozitate și caută conexiuni mental stimulante și schimburi de idei provocatoare. Acest lucru înseamnă că până pe 17 iunie, Venus în Gemeni ar putea să te atragă cu o emoție profunda în relațiile tale romantice. Colectiv, suntem atrași de nerăbdarea de a lega noi legături și oportunitatea de a ne bucura de conversații spirituale.

Cu Venus în Gemeni, jocul iubirii poate fi palpitant, în timp ce intrarea lui Marte în Taurul căutător de stabilitate pe 9 iunie aduce un strop de pragmatism și pasiune ancorată în căutările noastre romantice. Această schimbare oferă un sentiment de liniște și siguranță, amintindu-ne nu doar să vorbim, ci și să acționăm. Marte în Taur este mai concentrat pe a face o investiție valoroasă, iar efectele nu se văd imediat.

Dacă te îndrăgostești sau cunoști pe cineva, asigură-te că rămâi cu picioarele pe pământ, deoarece Venus va intra în conflict cu explozivul Neptun într-o cuadratură pe 16 iunie, iar linia dintre realitate și fantezie se subțiază considerabil. Lucrurile nu sunt așa cum par, deci încearcă să nu te lași condus de proiecții și idealuri false.

Venus și Mercur vor intra în Rac pe 17 iunie, schimbând atenția către stabilitate emoțională și sensibilitate pe latură romantică. Călătoria lui Mercur și a planetei iubirii prin Rac tânjește după profunzime și familiaritate, făcând din acesta un moment excelent pentru a-ți aprofunda legăturile și a participa la conversații pe sufletul tău.

Soarele se alătură lui Mercur și Venus în Rac pe 20 iunie, urmat de o lună plină în Capricorn pe 21 iunie. Pragmatică și ancorată în realitate, această lună plină te îndeamnă să creezi un echilibru între dragoste și responsabilitate. Ea aduce conștientizarea dorinței de a cultiva stabilitatea și securitatea în viața ta amoroasă, în timp ce te străduiești în continuare să obții succes profesional.

Advertisement

Înainte ca luna să se încheie, Venus se va întâlni cu Marte pe 29 iunie, invitându-te să te dedici plăcerilor senzuale și să-ți exprimi dorințele romantice cu încredere și grație.

Berbec

Nativii din Berbec navigă mental printre opțiuni și posibilități, satisfăcându-și curiozitățile și dorința de noi experiențe romantice. În ceea ce privește chestiunile inimii, ești atras de preocupări intelectuale și conversații spirituale în prima jumătate a lunii iunie. Cu toate acestea, fii atent să nu te lași condus doar de imaginație, deoarece Venus formează un pătrat cu Neptun pe 16 iunie, declanșând neînțelegeri care ar putea îți întunece judecata.

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *