ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Horoscopul chinezesc al lunii aprilie 2024 pentru toate zodiile

Avatar

Publicat

pe

Horoscopul chinezesc pentru aprilie 2024 dezvăluie ziua norocoasă pentru fiecare zodie și ce se va întâmpla în această lună.

Sobolan (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)
Cea mai norocoasă zi este 13 aprilie. Averea ta în această lună este strâns legată de capacitatea ta de a avea încredere în înțelepciunea interioară. Este esențial să nu te lași prea prins de haosul și distragerile lumii din jurul tău sau să nu te lași influențat de tendințele și anxietățile pe termen scurt. În schimb, concentrează-te pe acordarea îndrumării interioare.
Întoarcerea spre interior prin practici precum meditația poate fi incredibil de benefică pentru a te alinia cu această înțelepciune interioară. În plus, culoarea galbenă îți va aduce noroc luna aceasta, alături de floarea soarelui și semințele de floarea soarelui. Așadar, înconjoară-te cu aceste elemente pentru a-ți spori norocul.

Bou (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)
Aprilie este o lună în care poți fie să-ți creezi propriul noroc, fie să riști să-l sabotezi singur. Averea ta depinde de capacitatea ta de a rămâne fidel cu tine însuți și de a nu-i lăsa pe ceilalți să-ți întunece perspectiva.

Atâta timp cât rămâi rezistent și statornic în convingerile tale, norocul va fi de partea ta. Universul îi favorizează pe cei care își păstrează neclintit convingerile interioare.

În ceea ce privește culorile norocoase, albastrul și albastru-verde îți vor aduce noroc în aprilie. În plus, florile albe îți vor spori norocul. Înconjurarea cu aceste culori și flori poate ajuta la atragerea energiei pozitive în viața ta.

Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)
Karma este de partea ta în această lună și va juca un rol important în norocul tău. Așa că, în timp ce navighezi prin viață, nu-ți fie frică. În schimb, rămâi puternic, fii autonom și nu ezita să cauți ajutor atunci când este necesar.

Advertisement

Cei care încearcă să-ți provoace necazuri vor fi descurajați, iar persoanele care te-au rănit în trecut se vor confrunta cu consecințele acțiunilor lor. In ceea ce priveste culorile norocoase, atat galbenul cat si portocaliul iti vor aduce noroc in aprilie.

Daca te hotarasti sa porti o culoare care sa atraga norocul, portocaliul ar fi o alegere excelentă. Îmbrățișarea acestei culori vă poate spori energia pozitivă și atrage circumstanțe favorabile în viața ta.

Citește articolul integral aici.