ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Horoscop săptămânal, 19-25 februarie 2024. Gemenii se pregătesc de călătorie. Fecioarele primesc ajutor. Săgetătorii renovează

Avatar

Publicat

pe

Soarele intră în zodia Peștilor și face semisextil cu Pluto din Vărsător.

Berbec

O relație devine interesantă

Este timpul să apreciezi lucrurile bune din viață. Recunoaște ceea ce este sub controlul tău și, dacă ce nu este lasă-l să treacă. Permite destinului să-și joace rolul în viața ta. Observă ce îți aduce Universul în cale. Este posibil să vezi semne care sugerează o direcție de mers.

S-arr putea să te amesteci cu oameni care sunt foarte diferiți de tine. Ar putea avea idei politice sau spirituale diferite, dar asta nu înseamnă că ziua este irosită. Ai putea obține câteva perspective remarcabile despre tine și despre modul în care relaționezi cu ceilalți. Astăzi este un moment bun pentru a fi în preajma unor oameni foarte diferiți.

Taur

Advertisement

Magnetism

Ai putea avea mai multă interacțiune cu comunitatea. A-ar putea să fii implicat în activități de caritate sau să faci ceva pentru a ajuta un candidat politic. Ar putea exista o oportunitate de a lucra cu o organizație religioasă. Acesta este un moment bun pentru a fi voluntar pentru o cauză demnă.

S-ar putea să faci ceva la locul de muncă care nu este în fișa postului. S-ar putea să ți se ofere puține instrucțiuni despre cum să duci sarcina la îndeplinire sau ar putea implica o nouă tehnologie pe care nimeni de la birou nu știe cum să o folosească. Este important să procedezi cu atenție. Dacă înaintezi prea repede, s-ar putea să-ți pierzi timpul și efortul.

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *