ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Horoscop săptămânal, 12-18 februarie 2024. Majoritatea zodiilor întâmpină obstacole pe care trebuie să le depășească

Avatar

Publicat

pe

Războinicul Marte intră în Vărsător luni, 12 februarie, unde rămâne până pe 22 martie. Marte se unește cu Pluto în Vărsător marți, 13februarie.

Berbec

Oportunitate fascinantă

Este timpul să îți stabilești obiectivele și să le urmărești activ, mai ales dacă poți coopera cu ceilalți. Pe măsură ce Marte tranzitează Vărsătorul, analizează cum poți colabora. Îți place adesea calea solo, dar acum poți obține ceva ajutor, mai ales în domenii legate de tehnologie și comunitate. Ia în considerare să câștigi încrederea oamenilor de care ai nevoie și să le vorbești despre scopurile tale. 

Așa cum eroul începe o căutare și întâlnește un obstacol, la fel și tu. Ceva îți stă în cale. S-ar putea să crezi că acesta este un semnal de întoarcere, dar este de fapt un test al hotărârii tale. Te îndrepți în direcția corectă, dar, desigur, asta nu face obstacolul să dispară. Trebuie să găsești o cale să-l depășești. Și, pe măsură ce o faci, câștigi putere și determinare.

Taur

Advertisement

Oportunitate de carieră 

Este foarte important să te concentrezi asupra carierei tale. Nu este neapărat o cale lină dar dacă obiectivul tău este clar poți face progrese remarcabile către o promovare, extinderea afacerii sau intrarea într-o nouă profesie. Nu vei mai avea o astfel de șansă în următorii ani.

Ai parte de primul tău obstacol. Ceva pare descurajant, ca o urcare abruptă pe un munte și s-ar putea să te întrebi dacă va merita. Dar știi că scopul tău este demn. Este doar o chestiune de a pune un picior în fața celuilalt pentru a depăși acest obstacol.

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *