ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Horoscop săptămânal, 1-7 iulie 2024. Berbecii se dedică familiei. Gemenii au oportunități financiare. Săgetătorii se află în centrul atenției

Avatar

Publicat

pe

Soarele se află în Rac și face semicareu cu Uranus din Taur. Neptun este în mers retrograd prin Pești iar Mercur intră în Leu.

Berbec

Informații importante

Marile realizări vin prin presiunea asupra ta de a face lucrurile mai bine. Această presiune este necesară pentru a te împiedica să cheltuiești impulsiv sau să acționezi într-un mod neplăcut. S-ar putea să te simți puțin dispus să vezi punctul de vedere al altor oameni. Dacă este cazul, amână orice decizie.

Acum este timpul să reflectezi asupra aspectelor spirituale și creative ale vieții tale. S-ar putea să simți o conexiune emoțională cu copiii sau cu oamenii din jurul tău. Ai putea avea momente de fericire pe care nu le-ai trăit de mult timp.

Taur

Advertisement

Câștiguri solide

Ceilalți te-ar putea percepe altfel decât crezi tu. Acesta este momentul în care să te uiți la modul în care te prezinți lumii și cum ar putea alții să înțeleagă sau să interpreteze greșit cine ești cu adevărat. Este un moment pentru a fi independent și încrezător. Pune-te în locul celeilalte persoane și privește-te din acel punct de vedere.

Ești mai protector cu casa, familia și mai ales cu copiii. Intuiția ta este foarte puternică și s-ar putea să înțelegi mai profund prin ce trec. S-ar putea ca un membru al familiei să aibă probleme dar nu aude soluțiile pe care i le oferi. Este timpul să schimbi modul în care comunici cu această persoană, astfel încât să poată vedea profunzimea dragostei tale.

Gemeni

Oportunități

S-ar putea să te gânddești la o corecție financiară, prioritățile tale se schimbă, așa că vechile comportamente, obiceiurile de cheltuieli și chiar și modul în care faci bani se schimbă. Această energie se va desfășura în mai multe săptămâni sau luni, dar ai putea fi inspirat să faci un anunț sau o promisiune pentru tine însuți. Găseștedrumul potrivit către securitatea financiară.

Ești înconjurat de oportunități de a câștiga mai mulți bani. Unele dintre acestea sunt adevărate, iar altele sunt iluzii. Aproape toate necesită mult mai multă muncă decât crezi. ă Poți găsi ceva care este cu adevărat viabil. Nu urmări promisiunile strălucitoare, analizează ceea ce trebuie făcut și acționează.

Advertisement

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *