ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Gigi Becali anunță când vor fi eliberați Gică Popescu și Mihai Stoica

Gigi Becali a anunțat datele la care urmează ca Gică Popescu și Mihai Stoica să fie eliberați condiționat din închisoare.

Avatar

Publicat

pe

Gigi Becali a anunțat datele la care urmează ca Gică Popescu și Mihai Stoica să fie eliberați condiționat din închisoare. Patronul Stelei susține că totul ține de matematică, nu de decizia procurorilor.

„Dacă DNA nu face recurs, Gică Popescu e vineri acasă. Dacă DNA face recurs, mai durează trei săptămâni, după care DNA nu mai are ce să facă și sută la sută instanța îl eliberează.

Pentru că, încă o dată trebuie să vă spun: eliberarea condiționată e matematică pentru condamnații care nu sunt recidiviști și nu au un comportament violent. Eu când am zis că un calculator mă pune liber, au râs toți de mine.

Procurorii nu au cum să schimbe eliberarea condiționată a omului. De ce să-i mai faci recurs lui Gică Popescu? Păi ce, se îndreaptă Gică Popescu în două luni, dacă vrei tu să-l mai ții?”, a declarat Gigi Becali pentru Ziarul Ring.

Cât despre situația lui Mihai Stoica, Gigi Becali a spus: „Pe 4 decembrie va fi pus și el pe lista pentru eliberare condiționată. Dacă DNA nu va face recurs, MM va fi acasă de Revelion. Dacă va face recurs, atunci iese pe 15-20 ianuarie”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *