ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Ghid de sănătate pentru suporterii de la EURO 2024. Fanii fotbalului nu au voie în „cluburile de canabis”

Avatar

Publicat

pe

Milioane de suporteri de pe întregul continent sunt așteptați să participe la cele 51 de meciuri de la EURO 2024, care vor avea loc în 10 orașe din Germania, începând cu finalul acestei săptămâni, astfel că Organizația Mondială a Sănătății împreună cu Centrul Federal German pentru Educație în Sănătate (BZgA) și Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (ECDC) au publicat un nou ghid cu sfaturi de sănătate publică pentru a-i „ajuta pe fanii fotbalului să rămână în siguranță în această vară”. 

„Campionatul European UEFA de anul acesta, UEFA EURO 2024, va începe în Germania pe 14 iunie și va dura o lună întreagă până pe 14 iulie, punând în competiție echipele naționale de fotbal ale Europei. Fiecare dintre meciuri se va desfășura pe un stadion care poate găzdui până la 70.000 de oameni, dintre care mulți vor fi călătorit de departe pentru a se bucura de acest spectacol sportiv organizat la fiecare 4 ani”, a transmis OMS, precizând că noul ghid, publicat luni, acoperă o gamă largă de subiecte conține o serie de recomandări pentru suporterii care vor merge la meciurile Campionatului European. 

Ghidul este disponibil online, atât pe site-ul OMS, cât și pe cel al ECDC, și oferă „informații ușor accesibile despre subiecte care variază de la vaccinurile de care călătorii ar putea avea nevoie înainte de a-și întreprinde călătoriile până la informații despre cum să se protejeze împotriva diferitelor boli, cum ar fi bolile respiratorii și bolile transmise de căpușe. Pe măsură ce temperaturile cresc, recomandarea oferă îndrumări despre cum să vă păstrați răcoarea la căldură, să preveniți insolația și să vă hidratați. De asemenea, include informații despre sănătatea sexuală și consumul de alcool, tutun și canabis în Germania și oferă site-uri web și numere de telefon utile pentru oricine are nevoie de ajutor medical”.

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *