ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

GESTUL IREAL AL UNUI BICICLIST DE 30 DE ANI DIN ARAD. CE A PUTUT SĂ FACĂ ÎN PLINĂ NOAPTE, ÎNTR-O PARCARE

O situație absurdă a avut loc în județul Arad, recent. În noaptea de 8 spre 9 iunie 2023 (noaptea de joi spre vineri), un biciclist în vârstă de 30 de ani a incendiat o mașină, pe stradă.

Avatar

Publicat

pe

O situație absurdă a avut loc în județul Arad, recent. În noaptea de 8 spre 9 iunie 2023 (noaptea de joi spre vineri), un biciclist în vârstă de 30 de ani a incendiat o mașină, pe stradă. Mai cu seamă, bărbatul s-ar fi enervat că autoturismul ar fi fost parcat „greșit” pe domeniul public, motiv pentru care a recurs la acest gest. Iată mai jos, în articol, ce s-a întâmplat la scurt timp.

În noaptea de 8 spre 9 iunie 2023, se dădea alarma în orașul Sântana din județul Arad. Mai cu seamă, un autoturism a fost incendiat, pe stradă, de către o persoană. Potrivit informațiilor, mașina care a ars l-ar fi incomodat pe un biciclist, motiv pentru care a recurs la acest gest. La mai bine de 20 de zile de la incidentul respectiv, bărbatul a fost identificat și reținut de oamenii legii.

Un biciclist de 30 de ani din Arad, enervat că un autoturism era parcat „greșit” pe stradă

Potrivit informațiilor, biciclistul s-ar fi arătat deranjat de modul în care autoturismul era parcat. Vineri, 30 iunie, oamenii legii au identificat bărbatul și l-au reținut. Ar fi stropit cu o substanță inflamabilă pe mașina respectivă, apoi i-ar fi dat foc. În timpul anchetei, tânărul ar fi declarat că s-ar fi arătat enervat că nu ar fi putut circula cu bicicleta corespunzător, pe drum, din cauza autoturismului parcat. În cazul acestui biciclist de 30 de ani din Arad s-a dispus măsura arestării preventive. Acuza care i se aduce reprezintă distrugerea prin incendiere.

„În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii oraşului Sântana, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Sântana. Din cercetări, s-a stabilit că cel în cauză ar fi aruncat o substanţă inflamabilă pe un autoturism parcat în Sântana, şi ulterior i-ar fi dat foc. După săvârşirea faptei, bărbatul a plecat, fiind identificat şi depistat ulterior”, transmite IPJ Arad.

Incidentul din orașul Sântana a avut loc în jurul orei 05:00, potrivit autorităților.

Advertisement

„În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, în urma prezentării acestuia magistraților Judecătoriei Chișineu-Criș, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere”, a transmis IPJ Arad.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *