ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

GESTUL ÎNDUIOȘĂTOR AL UNUI BĂTRÂN DIN BACĂU! ȘI-A AȘTEPTAT CLIPE BUNE SOȚIA ÎN FAȚA SPITALULUI, APOI AU PLECAT ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ

Imagini emoționante au fost surprinse în fața Spitalului Orășenesc din Buhuși, județul Bacău. Un bătrân și-a așteptat soția să fie externată din unitatea medicală, apoi au plecat amândoi spre casă.

Avatar

Publicat

pe

Imagini emoționante au fost surprinse în fața Spitalului Orășenesc din Buhuși, județul Bacău. Un bătrân și-a așteptat soția să fie externată din unitatea medicală, apoi au plecat amândoi spre casă. Scenele au fost filmate de către o trecătoare, apoi postate în mediul online, unde internauții au rămas fără cuvinte. 

Un videoclip emoționant face înconjurul internetului. Un bătrân și-a așteptat soția în fața spitalului, unde aceasta a fost internată. După câteva momente, vârstnica a ieșit cu o plasă, în timp ce bărbatul căra alte două sacoșe. Bătrânul a luat-o de mână, pentru că ea abia putea să se deplaseze, apoi au ieșit pe poarta spitalului. Scenele au fost surprinse de o trecătoare și postate pe TikTok, acolo unde au devenit virale.

 „Atunci când doar dragostea rămâne”, a scris femeia care i-a filmat.

Imaginile au înduioșat o țară întreagă. Clipul video a strâns numeroase aprecieri, dar și mesaje foarte emoționante. „Dragostea mereu învinge”, a fost comentariul unui internaut. Altcineva a mai scris că: „Foarte rar mai vezi astfel de gesturi în zilele noastre”.

Cei doi bătrâni au dat un exemplu de urmat tinerilor

Se spune că dragostea nu are vârstă și nici limite. Așa se întâmplă, cu siguranță, și-n cazul celor doi bătrâni din Bacău. A așteptat-o să fie externată, i-a luat bagajele încetișor, apoi a strâns-o tare de braț și au pornit la drum. Bătrâna a ținut neapărat să nu renunțe la o sacoșă, probabil să nu-i fie prea greu partenerului ei de viață. Ca-n tinerețe, cei doi bătrânei au pornit spre casă, după ce femeia și-a rezolvat problemele de sănătate în Spitalul Orășenesc din Buhuși. Gestul emoționant al pensionarului a fost felicitat de mulți oameni din mediul online.

Advertisement