ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Gabriela Cristea a răbufnit după ce fiicele ei nu și-au strâns jucăriile: “V-am amenințat până acum”

Gabriela Cristea s-a enervat pe fiicele sale după ce acestea nu și-au strâns jucăriile, care erau întinse peste tot. Vedeta de televiziune a trecut la măsuri mai dure.

Avatar

Publicat

pe

Gabriela Cristea s-a enervat pe fiicele sale după ce acestea nu și-au strâns jucăriile, care erau întinse peste tot. Vedeta de televiziune a trecut la măsuri mai dure.

Gabriela Cristea, enervată după ce fiicele sale nu și-au strâns jucăriile. Ce a făcut vedeta
Prezentatoarea de la Antena Stars a avut o criză de nervi după ce a văzut că fiicele sale, Victoria și Iris, nu au ascultat-o atunci când a fost vorba să respecte niște reguli. Vedeta le-a rugat să-și strângă jucăriile, însă nu au făcut acest lucru.

Văzând că nu mai are alte variante, Gabriela Cristea le-a amenințat pe cele două că va arunca la gunoi toate jucăriile. Pentru ca micuțele să știe că trebuie să fie responsabile, vedeta a venit în fața lor cu un coș de gunoi.

Mama lor le-a amenințat că toată jucăriile vor ajunge la gunoi dacă fetele nu le vor strânge. După ce au realizat că situația este serioasă, cele două au asculta și au început să strângă totul.

Orașele din România care atrag turiștii toamna asta. Sunt în topul destinațiilor favorite
Lună Nouă în zodia Balanță! Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru Lei
Sfatul zilei de marți, 10 octombrie 2023. Atenție, Pești!
Irina Rimes, făcută cu ou și cu oțet după discuția avută cu Theo Rose la Vocea României. Jignirile depășesc imaginația: „Este foarte greu”

“Doamne, nu se poate să fie așa! Nu se poate! Uitați-vă la ele, continuă să se joace. Gata, schimbăm milităria! Fetelor, vreau să vă uitați la mine ce fac! Știți ce este aceasta, da? Un coș de gunoi. Am vorbit că nu mai lăsați astea întinse?

Advertisement

Toate, de la cap la coadă (n. r. lucruri pe care le pune în coș), nu o să mai aveți nici măcar ghiozdane ca să mergeți la grădi. Toate merg la gunoi, ca să știți.

Când o să vă treziți dimineața și o să vreți ghiozdan la școală sau la grădiniță, o să mă întorc și eu și o să mă joc cu păpușile mele.

V-am amenințat până acum, acum trec la treabă. Că nu se poate să vă las două ore să vă jucați, să faceți ce vreți voi și să arate casa în halul ăsta, de fiecare dată.


Toată lumea pune mâna și mă ajută să strângem toate astea. Hai să vă văd, nu vă jucați. Acum strângeți. Sunt sigură că puteți să faceți toate lucrurile astea”, le-a spus prezentatoarea celor două fete, în videoclipul postat pe pagina de Facebook.

Ulterior, vedeta a spus că, de data aceasta, doar le-a amenințat pe fiicele sale. Data viitoare, însă, va trece la fapte și va renunța la jocul de joacă din living.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *