ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Gabriel Cotabita face SEDINTE DE HIPNOZA pentru a-si recupera memoria!

Pentru ca inca are pierderi de memorie, Gabriel Cotabita face zilnic sedinte de hipnoza cu unul dintre cei mai apreciati specialisti in domeniu.

Avatar

Publicat

pe

Pentru ca inca are pierderi de memorie, Gabriel Cotabita face zilnic sedinte de hipnoza cu unul dintre cei mai apreciati specialisti in domeniu.

Gabriel Cotabiță încă are pierderi de memorie, iar medicii de la Elias îl ajută să se recupereze. Artistul este un cunoscut adept al tehnicilor neconvenționale și se pare că apelează la hipnoză pentru a-și reveni mai rapid, conform ziarulring.ro. Eugen Popa, președintele Asociației Române de Hipnoză a declarat că această tehnică este ideală pentru recuperare și pentru regenerarea sistemului nervos al pacientului.

Gabriel Cotabiță se ajută de jocurile de șah pentru a-și antrena memoria, dar se pare că hipnoza este o altă metoda la care ar apela artistul.

Nu putem susţine hipnoza că îi vindecă pe bolnavi, dar îi ajută fie să se recupereze mai rapid după o boală, fie să treacă mai uşor prin starea de convalescenţă. Sunt foarte importante credinţa şi atitudinea, ce creează posibilitatea de vindecare. Cheia se află în atitudine şi în cât îşi dă voie fiecare persoană să fie mai bine sau nu”, a explicat Eugen Popa. Gabriel Cotabiță ar putea fi vindecat total cu ajutorul ședințelor de hipnoză, deoarece l-ar ajuta să aibă o stare morală mai bună și să se recupereze în timp record.

Specialistul în hipnoză Eugen Popa susține dacă ar avea o întâlnire cu Gabriel Cotabiță ar putea stabili de ce fel de proceduri are nevoie cântărețul.

Doar după o discuţie putem stabili cum e mai bine să lucrăm, fie la modul general, fie particular”, a spus Eugen Popa. Gabriel Cotabiță are nevoie de o atitudine optimistă pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

Advertisement

“Are nevoie de o atitudine optimistă, când corpul produce hormoni şi enzime, care contribuie la starea de sănătate; când suntem trişti, apatici, corpul produce cortizon şi alte substanţe care provoacă stări mai grave. Pentru a avea o stare bună, e important să se lucreze cu mentalul prin hipnoză”, a mai precizat hipnoterapeutul.

Gabriel Cotabiță are un program bine stabilit de recuperare la Spitalul Elias din Capitală.  Începând cu ora 9.00 de dimineață, artistul are ședințe de fizioterapie și kineoterapie. Artistul face și exerciții fizice pentru stimularea mușchilor. Gabriel Cotabiță este tratat de către dr. Mihai Berteanu, unul din cei mai buni specialiști din România în recuperare medical și balenologie. Artistul face și ore cu logopedul pentru a-l ajuta în eventualele dificultăți de vorbire. Pe lângă toate acestea, Gabriel Cotabiță joacă șah cu apropiații care vin să îl viziteze. Acest joc al minții îl ajută să își exerseze memoria și să se recupereze mai repede.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *