ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Florin Ristei este îndrăgostit. Cântărețul nu își mai ascunde sentimentele

Florin Ristei nu mai vrea să se plimbe cu Dana, ci să petreacă timp cu Naomi.

Avatar

Publicat

pe

Florin Ristei nu mai vrea să se plimbe cu Dana, ci să petreacă timp cu Naomi. După cum arată postările sale din social media, artistul pare a fi îndrăgostit lulea, iar frumoasa concurentă la X Factor pare cucerită de compania și afecțiunea cântărețului.

Florin Ristei a concurat în cel de-al treilea sezon din competiția X Factor, unde a și câștigat marele premiu. Acum el este prezent din nou în emisiune, dar după experiența dobândită în timp, artistul ocupă acum un loc la masa juriului. Pasiunea pentru muzică l-a adus în această poziție, iar această poziție se pare că i-a adus dragostea.

Nu se cunosc prea multe detalii despre viața amoroasă a cântărețului, dar acum acesta pare pregătit de o relație cu care să apară public. Apropierea juratului de una dintre concurentele de la X Factor i-a pus pe gânduri pe fani. Se pare că Naomi Hedman, o englezoaică care a făcut senzaţie în acest sezon al competiției, l-a cucerit pe Ristei.

Naomi a furat privirile bărbaților și inima lui Florin Ristei

Originară din Londra, tânăra este model dar îşi doreşte o carieră în muzică, motiv pentru care s-a înscris în concurs. Apariția ei pe scena X Factor i-a lăsat pe jurați cu gurile căscate, dar piesa pe care a interpretat-o nu a reușit să îi impresioneze complet.

„Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți, cred că ne luăm zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o… pisică!”, i-a spus Ștefan Bănică.

Florin Ristei nu i-a oferit o floare și o scrisoare, ci a urcat pe scenă alături de ea pentru o a doua piesă. A fost cu noroc, pentru că, în final, a reuşit să-i convingă pe toţi cei patru membri ai juriului.

Advertisement

Florin Ristei și Naomi, îndrăgostiți ca doi adolescenți

Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi au apărut după ce s-au fotografiat împreună la repetiţii, Naomi făcând parte din echipa Deliei. Acum aceștia apar împreună din ce în ce mai des pe rețelele de socializare.

Naomi Hedman apare alături de cântăreț în afara scenei, mai exact, direct la el în brațe. Fotografiile postate de cei doi pe rețelele de socializare arată că relația lor depășește platourile emisiunii X Factor, îndreptându-se spre o frumoasă poveste de dragoste. În una dintre imaginile distribuite de Ristei pe contul său de Instagram, aceștia apar îmbrățișați și cu privirile unor îndrăgostiți timizi.

Naomi este de asemenea activă pe rețelele de socializare, unde a postat un videoclip cu Ristei, în timp ce acesta cânta la chitară. Imaginile par a fi un gest romantic, confirmând că cei doi au o relație amoroasă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *