ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Fiica Regelui Mihai, ținută specială pentru o petrecere în Centrul Vechi. Toți s-au uitat lung la principesa Margareta

Avatar

Publicat

pe

Familia Regală a furat toate privirile zilele trecute! Majestatea Sa și Principele Radu au impresionat cu ținutele alese pentru o petrecere din Centrul Vechi, dar și cu căldura și bucuria cu care au venit la pachet. Cum au ales cei doi să se îmbrace?

Fiica Regelui Mihai, ținută impresionantă la o petrecere din Centrul Vechi

Familia Regală a fost prezentă la o un eveniment deosebit pe data de 17 ianuarie. Prin petrecerea în cauză, Majestatea Sa și Principele Radu au dat startul evenimentelor care celebrează trei decenii de la revenirea lor în țară. Amintim că, pe data de 17 februarie 2020, Casa Regală a României s-a bucurat de împlinirea a 30 de ani de la reîntoarcerea în țară.

Cei doi au fost întâmpinați cu multă căldură și bucurie de cei care au onorat cu mare drag evenimentul: dubla lansare de carte regală. Pentru ocazia deosebită, fiica cea mare a Regelui mihai a purtat o rochie simplă, elegantă, de culoare oliv.

Lansare de carte Casa Regală a României Sursa Foto: Daniel Angelescu/Casa Regală

Dublă lansare de carte la Cărturești

Piesa vestimentară a fost asortată cu un sacou și cu un șal cu accente aurii. Numeroși oameni veniți de la Sibiu, Constanța, Arad, Iași, Craiova și Bucureși au avut plăcerea să se bucure alăuri de Majestatea Sa și de Principele Radu de evenimentul de la Cărturești. De asemenea, evenimentul a mai fost onorat și de invitați din: Suedia, Olanda, Belgia, Franţa, Elveţia, Spania, Albania, Statele Unite şi Marea Britanie, susţinători ai Casei Majestăţii Sale şi ai Fundaţiei Regale Margareta a României. Lansarea dublă de carte de la Cărturești a cuprins volumenele: „Margareta. Trei decenii ale Coroanei” de Sandra Gătejeanu- Gheorghe și „Lumea Majestății Slae” de Alexandrul Muraru și Daniel Șandru.

„“Lumea Majestății Sale” este o culegere de 45 de eseuri, editată de Alexandru Muraru și Daniel Șandru cu ocazia împlinirii a treizeci de ani de la venirea în țară a Custodelui Coroanei. Eseurile sunt semnate de personalități politice, artistice sau științifice din Europa, din America și, desigur, din România. În carte apar, de asemenea, eseuri semnate de membri ai Familiilor Regale europene. Cartea are un cuvânt-înainte semnat de Alteța Sa Regală Principele de Wales”

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *