ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fiica Oliviei Newton John, batjocorită pe internet. N-are încredere în doctori, dar are operații estetice scumpe

Avatar

Publicat

pe

Fiica Oliviei Newton John, Chloe Lattanzi, a stârnit controverse pe social media după ce a avut o serie de declarații în care se arăta împotriva restricțiilor menite să controleze răspândirea COVID-19.

Chloe Lattanzi, fiica celebrei actrițe din “Grease” cu actorul Matt Lattanzi, a stârnit controverse în online după o serie de declarații în care critica măsurile împotriva noului coronavirus. Aceasta a anunțat în weekend că nu este de acord cu vaccinurile, dar și că consideră că măștile ar putea dăuna sănătății. 

„Medicina naturistă a salvat viața mamei mele. Deci medicina naturistă este partidul căruia îi aparțin. Nu republican !!! Nu democrat! ” a scris ea, într-o postare care acum a fost ștearsă. De asemenea, Chloe este cunoscută pentru faptul că conduce o fermă de canabis medicinal în SUA: “Ce faci când nu te încadrezi în norme? Când ești vegan, cultivi canabis și faci parte din categoria budiștilor lgbtq? Port masca atunci când sunt în locuri publice. Asta nu înseamnă că nu cred că ea cauzează rău micuților și oamenilor săraci care nu sunt bolnavi și sunt obligați să se sufoce zilnic câte 9 ore. Când i-am întrebat, s-au plâns că nu pot respira și că au acum probleme de sănătate. Voi regreta acest lucru”, a încheiat tânăra. 

Olivia Newton John și fiica ei, Chloe Lattanzi / Sursa foto: Facebook

Nu are încredere în sistemul medical, dar are operații estetice de 550.000$

Deși Lattanzi susține cu tărie medicina naturistă în favoarea științei, aceasta are o serie de operații estetice la activ care au costat în total aproximativ 550.000 de dolari. Astfel, ea a fost pusa la zid de utilizatorii care i-au pus în vedere că vaccinurile sunt mult mai sigure decât operațiile pe care ea le-a făcut pentru a arăta mai bine: “Chloe Lattanzi nu crede în știință și nici nu are încredere în doctori, dar ipocrizia își spune cuvântul la toată chirurgia ei plastică. Nu ai sens fată”, i-a scris un fan. 

Chloe a cheltuit aproximativ 550.000 de dolari pentru chirurgia plastică, inclusiv operații la nas, măriri ale sânilor și Botox, potrivit diferitelor rapoarte. Editorul de divertisment de la Morning Show, Peter Ford, a spus că fosta concurentă Dancing With The Stars „știa, evident, că intră în ape destul de tulburi, exprimând aceste opinii. “Este un anti-vaxer, credința ei este foarte puternică în ceea ce privește medicina naturistă”, a explicat el. 

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *