ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fiica Oanei Roman s-a prăbușit la pământ. Ce a înghițit micuța. Atenție, dragi părinți!

Avatar

Publicat

pe

Oana Roman a trecut printr-un moment greu după ce fiica sa, Iza, a înghițit heliu în timp ce se juca cu un balon. Vedeta a relatat întâmplarea îngrozitoare pe Instagram.

Oana Roman, momente de panică. Fiica ei s-a prăbușit la pământ

Oana Roman a povestit pe Instagram cum fiica ei a amețit și a fost la un pas de leșin după ce a înghițit heliu. Atenția vedetei și o doză de noroc au ajutat-o pe micuță să nu se lovească atunci când s-a prăbușit la pământ.

„Iza a desfăcut un balon și a înghițit heliu și a amețit atât de tare încât pur și simplu s-a prăbusit la pământ”, a spus Oana Roman.

„Abia am reușit sa o prind ca să nu dea cu capul de ceva. Așa că nu lăsați copiii să înghită heliu, pentru că le crează o amețeală foarte puternică”, a completat aceasta.

„O neatenție de 30 de secunde poate costa mult”, a mai precizat vedeta.

Vedeta a tras un semnal de alarmă

Întâmplarea a făcut-o să tragă un semnal de alarmă pentru toți părinți. Fosta prezentatoare TV a avertizat mamele și tații să nu îi lase pe micuți să înghită heliu, fiind o substanță care le creează amețeli puternice.

Advertisement

De altfel, Oana Roman nu este ocolită de astfel de probleme. Izabela a speriat-o și înainte de sărbătorile de iarnă din 2019. Aproape de Revelion, vedeta a fost nevoită să se interneze în spital cu fiica ei, întrucât micuța avea febră mare, care nu scădea cu ajutorul niciunui medicament.

„Vacanța noastră de iarnă nu a mai început. Isa a făcut febră 40 și nu a cedat la nici un medicament . Ne am întors la București, deși ajunsesem la munte, și ne-am internat la @sanador.romania pentru tratament și analize. Doriți-vă sănătate! Atât!”, a scris Oana atunci pe Instagram.