ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fiica lui Lucian Mîndruță s-a căsătorit fără să știe nimeni. Reacția jurnalistului

Avatar

Publicat

pe

Fiica lui Lucian Mîndruță s-a căsătorit în secret! Cum a reacționat cunoscutul jurnalist când a aflat că fata lui a ajuns la altar? Cu ce se ocupă acum tânăra și ce afaceri deține soțul ei?

Fiica lui Lucian Mîndruță s-a căsătorit în secret!

Andreea a ales să facă pasul următor în relația sa și a acceptat cererea în căsătorie a lui Laurențiu, bărbatul lângă care-și vede viața de acum înainte. Aceasta s-a măritat în cadrul unei ceremonii foarte discrete la care au participat doar prietenii foarte apropiați și câteva rude. Lucian Mîndruță este căsătorit de ani buni cu Ioana, care i-a dăruit doi băieți – Mihai și Matei. Ioana are o fată din primul mariaj, pe Andreea, care are o relație excelentă cu tatăl ei vitreg. „La nunta fiicei mele, parintele a spus: „Pentru ca barbatul este cap femeii” Si eu de ce aflu abia acum?”, a postat, în glumă, Mândruță.

Tânăra a absolvit ASE-ul, a fost consultant financiar la două din cele mai importante bănci din România, ulterior și-a schimbat radical domeniul de activitate. Fiica vitregă a cunoscutului jurnalist s-a angajat ca agent de vânzări la galeria Artmark, specializată în licitații ale obiectelor de artă, Se pare că aceasta este plină de dorința de a experimenta cât mai multe lucruri, așa că nu a trecut mult timp până când Andreea să își dorească altceva. Acum, aceasta deține o companie specializată în închirierea de iahturi în Marea Neagră alături de soțul ei. De altfel, partenerul fiicei lui Mîndruță este fost campion la yachting.

Andreea, fiica vitregă a lui Lucian Mîndruță

Rețeta unei familii fericite

„Există zile în care vrem să evadăm, să fim doar noi doi, şi atunci eu o aştept pe Ioana la câteva case distanţă de a noastră, pentru că, dacă îi văd pe copii, nu am inima să-i las şi să plec fără ei Lucian Mândruţă, prezentator Antena 1”
Lucian Mândruță

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *