ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fiica lui Dem Rădulescu avea doar 13 ani când actorul a murit! Drama Irinei de atunci și până azi. Cum arată acum urmașa marelui actor

Avatar

Publicat

pe

Fiica lui Dem Rădulescu avea doar 13 ani când actorul a murit. Irina are acum 33 de ani și le-a călcat pe urme părinților. A crescut pe platourile de filmare, a studiat actoria și a jucat în mai multe piese de teatru. Ea a vorbit despre cariera sa, dar și despre copilărie și relația pe care a avut-o cu tatăl ei.

Fiica lui Dem Rădulescu a făcut dezvăluiri despre marele actor

Irina Rădulescu a crescut pe platourile de filmare și a jucat pentru prima dată la vârsta de 6 ani. Avea doar 13 ani când tatăl ei a murit. Actrița spune că Dem Rădulescu era sobru atunci când era nevoie, dar o răsfăța foarte mult.

„Tata era însăși bucuria. Mi-a dat o educație latino-balcanică. Era sobru când era nevoie, sigur. Eu am fost, într-un fel, feblețea și slăbiciunea lui. Mama trebuia să fie o mână de fier, ca altfel nu, cu noi nu se putea. Mie îmi era totul permis. Am fost o răsfățată, dar nu o prost educată. Și atunci, răsfățul mi s-a răsfrânt în comportament”, a declarat Irina Rădulescu.

Irina Rădulescu

Fiica lui Dem Rădulescu a precizat că părinții ei erau foarte îndrăgiți de public, iar atmosfera din casa lor a fost mereu plină de iubire și armonie.

„Mi-am perceput părinţii în primul rând ca fiind ai mei, mai apoi mi-am dat seama că ei, prin prisma profesiei, sunt şi ai publicului. Iar ei, ca părinţi, mi-au oferit o atmosferă plină de iubire şi armonie, prielnică dezvoltării unei personalităţi proprii. Ăsta a fost avantajul suprem şi el este legat în primul rând de calitatea lor umană, pe care, desigur, au ştiut s-o pună şi în slujba artei”, a mai spus actrița.

Cei care au urmărit-o pe Irina Rădulescu în piesa ESCU a lui Tudor Mușatescu spun că actrița seamnă foarte mult cu mama ei, Adriana Șchiopu.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *