ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Fiica lui Bercea ARUNCĂ BOMBA! DECIZIA îl VIZEAZĂ pe Traian Băsescu

LOVITURĂ DE TEATRU în cazul „Bercea-Băsescu”. Pentru prima dată de la începerea scandalului care s-a vrut un ”watergate românesc”, fiica lui Bercea Mondial infirmă spusele generalului Pavel Abraham, avocatul său şi al familiei sale.

Avatar

Publicat

pe

LOVITURĂ DE TEATRU în cazul „Bercea-Băsescu”. Pentru prima dată de la începerea scandalului care s-a vrut un ”watergate românesc”, fiica lui Bercea Mondial infirmă spusele generalului Pavel Abraham, avocatul său şi al familiei sale.

Se tem Izaura şi, implicit, clanul Bercea sau se pregăteşte episodul… ”BATISTA PE ŢAMBAL”? În ultimele zile, generalul Pavel Abraham, avocatul familiei Anghel (clanul Bercea) a anunţat la mai multe posturi de televiziune că Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, va face, azi, o plângere penală împotriva lui Traian Băsescu. Într-o declaraţie dată ieri, în exclusivitate pentru “ring”, Izaura îl contrazice pe avocatul Abraham.

„Nu se face nicio plângere împotriva lui Traian Băsescu”

Contactată telefonic ieri după amiază, Izaura ne-a declarat (în exclusivitate): “Eu cred că domnul general nu a înţeles bine, nu se face nicio plângere împotriva lui Traian Băsescu. Că s-au făcut destule plângeri şi nu s-a luat niciuna în consideraţie. De ce să facă tata plângere împotriva lui Băsescu, să-l înfunde Băsescu?!… Păi, uitaţi-vă: noi suntem toţi arestaţi, tata şi mama sunt la puşcărie, la fel Florin (n.r. – zis «Băsică»), la fel şi soţul meu, eu sunt în arest la domiciliu, iar Mircea Băsescu e acasă şi-i dă şi voie să meargă la serviciu de două ori pe săptămână. Toate instanţele din Constanţa sunt ale lui Mircea Băsescu. Are oameni peste tot. O să vedeţi că el nici nu o să facă puşcărie. A făcut şase luni în arest, mai face şase luni la domiciliu şi i-a dat pedeapsa, alta nu mai face. (…) Nu mai avem niciun curaj, mâncaţi-aş sufletu`! Că, uite, Mircea e liber, şi bărbatu-meu e în puşcărie că i-a zis: «Dă-ne banii, naşule, dă-ne banii noştri, că mergem la DNA!…»”.

Se pune… batista pe ţambal? Rămâne de văzut dacă, până la urmă, Bercea va face sau nu plângere penală împotriva fostului preşedinte. Pentru că dacă nu va face, toate acuzele aduse lui Traian Băsescu rămân… vorbe în vânt. Iar tot tam-tamul din jurul aşa-zisului „watergate românesc” va deveni doar o simplă… ”vânare de vânt”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *