ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fiica lui Adi Minune, despre “povara” celebrității în umbra tatălui său. “Mi-aș fi dorit să nu știe lumea cine sunt”

Avatar

Publicat

pe

Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, este una dintre cele mai îndrăgite artiste, soție și mamă. Astăzi, fosta concurentă de la Masked Singer România a fost invitată în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, unde a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre copilăria ei.

“M-am născut cu chestia asta. Ușor, ușor am început să înțeleg de ce tata este absent și mama trebuie să fie și mamă, și tată! Am început să primesc laude din partea oamenilor din jur, dar să simt și invidii!

A fost cumva ca o a doua natură, faptul că, na, te-ai născut și ai un tată faimos. Vine de la sine! În adolescență mi-aș fi dorit să nu știe lumea cine sunt! Am dat de unele părți mai puțin frumoase: invidia, etichetele, rasismul! Au fost și părți nasoale!”, a declarat ea.

Carmen a vorbit și despre operațiile estetice. Interpreta a recunoscut că se simte bine în pielea ei.

“Dacă aș avea nevoie, pentru că noi femeile dacă avem un complex grav. Urechile sunt cam mari, așa mi se pare mie, mai ales când îmi prind părul sus.

Cred în faptul că dacă tu nu te simți bine cu tine e o problemă. Atunci sunt de acord cu aceste retușuri, dar în momentul în care ele sunt o problemă”, a spus ea.
Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *